Μπάσκετ: Ήττα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ από τον ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ


Ηττήθηκε η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι από την αντίστοιχη του Χαρίλαου Τρικούπη με σκορ 57-81 για την 29η αγωνιστική της Β’ Εθνικής κατηγορίας. 

Χωρίς τον Εύθυμη Κοθρά (τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής) το συγκρότημα του Γκίμα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-10 στο 2' ενώ στο 7’ οι Μεσολογγίτες αύξησαν την διαφορά στο +9  (9-18).

Η ομάδα του Γκίμα μείωσε στο 9’ σε 13-20 με τον Τσούκα και αργότερα σε 15-20 με το εντυπωσιακό καλάθι του Σιόλογκα έπειτα από εξαιρετική πάσα του Βάλλιου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να ελέγχουν το παιχνίδι απέκτησαν μια μεγάλη διαφορά στο ημίχρονο (32-46) την οποία και συντήρησαν εως το τέλος φεύγοντας απο το ΔΑΚ "Δημήτριος Βικέλας" με τους βαθμούς της νίκης.

Διαιτητές : Τζιοπάνος και Σιταρίδης.

Δεκάλεπτα : 15-20, 32-46, 45-68, 57-81

Φίλιππος Βέροιας (Γκίμας - Μπλατσιώτης): Τσεσμετζίδης, Τσιμίδης 2, Τσούκας 13, Βάλλιος 10 (3), Παπαδόπουλος 6, Μόρας, Σιόλογκας 20(1), Θεοδωρίδης 6, Τόκας.

Χαρίλαος Τρικούπης (Δημητριάδης): Βουρνάς 4, Λειβαδάς 2, Παπαδιονυσίου 8, Τοπουζίδης 15 (3), Μουράτογλου 6, Σταυρόπουλος 4, Παπαρέγκας 18 (3), Γεωργιάδης 13, Ψάλτου 6, Δημητρόπουλος 3, Τσαπατώρης

ΔΗΛΩΣΕΙΣ


Μετά το τέλος του αγώνα Φίλιππος Βέροιας - Χαρίλαος Τρικούπης για την 29η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας οι δυο προπονητές Γκίμας και Δημητριάδης έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις :

Δημητριάδης: «Ήταν ένα παιχνίδι από δυο ομάδες απογοητευμένες γιατί κι εμείς κάναμε μια πορεία που ως ομάδα προσδοκούσαμε κάτι καλύτερο, αν και στην πραγματικότητα η ομάδα τερματίζει εκεί που της αξίζει κατά την άποψη μου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την σοβαρότητα την οποία επέδειξαν όπως συγχαρητήρια αξίζουν και τους παίκτες του Φιλίππου για την προσπάθεια τους, το πάλεψαν αν και είναι απογοητευμένοι με τις τόσες ατυχίες σε όλη την χρονιά αλλά και την σημερινή απουσία του Κοθρά. Μένει ένα ακόμη παιχνίδι το οποίο θα πάμε να το κερδίσουμε για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Εύχομαι στον Φίλιππο Βέροια γρήγορη επάνοδο και είμαι σίγουρος ότι έτσι πρέπει  να γίνει»

Γκίμας: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Τρικούπη για την δίκαιη νίκη.  Δεν έχω να πω πολλά για το παιχνίδι σήμερα. Θέλαμε να ήμασταν ανταγωνιστικοί αλλά δεν τα καταφέραμε. Το Μεσολόγγι επέδειξε περισσότερη σοβαρότητα. Εμείς είχαμε πρόβλημα με την απουσία του Κοθρά ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής αλλά σε γενικές γραμμές αγωνιστήκαμε διεκπαιρεωτικά. Τελειώνουμε εδώ μια χρονιά που αλλιώς θα θέλαμε να τελειώσουμε και αλλιώς τελειώνουμε. Δεν θέλω να πω περισσότερα, αυτό θα γίνει στο τέλος όταν κάνουμε τον απολογισμό με την πρόεδρο. Θα πρέπει τώρα με ηρεμία να κοιτάξουμε την επόμενη χρονιά η οποία θα πρέπει να έχει σαν μοναδικό στόχο την επάνοδο στην Β’ Εθνική. Κοιτάμε το τελευταίο παιχνίδι  που για μας είναι τυπικό»

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο