Οι αδελφοί Μεϊμαρίδη τιμήθηκαν (πάλι!!!) για την προσφορά τους - InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας (Veria - Imathia News)

Οι αδελφοί Μεϊμαρίδη τιμήθηκαν (πάλι!!!) για την προσφορά τους


Μια ακόμη αναγνώριση της προσφοράς της εταιρίας των Αδελφών Στέλιου και Γιώργου Μεϊμαρίδη, αποδείχθηκε εμπράκτως μετά από αγώνα που διεξήχθη μεταξύ των Παλαιμάχων της Βέροιας και του ΠΑΟΚ, στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, με την απόδοση πλακέτας, την οποία παρέλαβε ο Στέλιος Μεϊμαρίδης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αποδίδεται τιμητική πλακέτα στον κ. Μεϊμαρίδη και είναι βέβαιο ότι δεν ήταν και η τελευταία, καθώς - είτε φανερά ή αφανώς - η προσφορά του ίδιου και της επιχείρησής του είναι πολυσχιδής, από τον αθλητισμό μέχρι τον πολιτισμό, αλλά ακόμα και σε κοινωνικό επίπεδο (το τελευταίο είναι το... αφανές της υπόθεσης και για αυτό έχει περισσότερη αξία!).


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Για να είναι ευανάγνωστα τα κείμενά σας, παρακαλούμε θερμά να γράφετε ΜΟΝΟ με Ελληνικούς χαρακτήρες και με πεζά γράμματα, με κανονικό τονισμό. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχετε την ορθογραφία σας, για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους!

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Τα ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια δεν τα συνιστούμε και ανά πάσα στιγμή διατηρούμε το δικαίωμα διαγραφής τους, χωρίς καμία επεξήγηση.

Τέλος, κρατήστε σε υψηλό επίπεδο τα σχόλιά σας. Υποτιμητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ύβρεις και άλλες συναφείς αναφορές, δεν τιμούν κανέναν και δεν επιτρέπονται...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Από το Blogger.
ga('require', 'GTM-TQCCVZ3');