Στα απλά χρειάζεται απλή λογική (με αφορμή αναφορά αναγνώστη για χαλασμένο ασανσέρ σε δημοτικό κτίριο της Βέροιας)


Για το χαλασμένο ασανσέρ στο δημοτικό κτίριο απέναντι από το Δημαρχείο της Βέροιας, όπου στεγάζονται τα δημοτολόγια και άλλες υπηρεσίες του Δήμου (στο ισόγειο είναι τα ΚΕΠ, στον ίδιο όροφο το Ληξιαρχείο κ.α.), αναφέρεται αναγνώστης σε επιστολή του στο InVeria.gr και άλλα ΜΜΕ. 

Όπως αναφέρει, είναι η 2η μέρα που επιχείρησε με την ηλικιωμένη μητέρα του (πάνω από 80 ετών) να πάει στην υπηρεσία, ωστόσο το ασανσέρ είναι χαλασμένο, με αποτέλεσμα οι ηλικιωμένοι να προσπαθούν με δυσκολία να προσεγγίσουν την υπηρεσία, ενώ ΑμεΑ δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνουν.

Μηχανήματα είναι και χαλούν, ωστόσο σε δημόσιες υπηρεσίες και μάλιστα όταν εξυπηρετούν κοινό που μπορεί να ανήκει σε ευπαθείς ομάδες δεν πρέπει ούτε μία ώρα να μένουν χωρίς εύκολη πρόσβαση. 

Αναμένουμε από τον Δήμο Βέροιας να ζητήσει άμεση αποκατάσταση της βλάβης από την εταιρία που έχει αναλάβει την συντήρηση του ασανσέρ. Στα απλά δεν χρειάζονται σύνθετες σκέψεις. Χάλασε; Το κάνεις άμεσα. Ή, αν δεν μπορείς, δίνεις δυνατότητα να εξυπηρετηθούν οι πολίτες σε μέρος που μπορούν να έχουν πρόσβαση. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο