Τίτλοι τέλους με τον χειρότερο τρόπο για τη ΒΕΡΟΙΑ

Χωρίς προπονητή και με αρκετούς παίκτες από την Κ20, μιας και πολλοι βασικοί επικαλέστηκαν προβλήματα τραυματισμών τις τελευταίες μέρες, η ΒΕΡΟΙΑ ηττήθηκε 3-0 στην Ξάνθη.

Έτσι η βασίλισσα αποχαιρέτησε και τυπικά την σουπερλιγκ με τον χειρότερο τρόπο, έπειτα από μια συνεχή πενταετή παρουσία σε αυτήν και το μέλλον της πλέον είναι αβέβαιο...

H «Βασίλισσα» του Βορρά με πολλά νέα πρόσωπα στην σύνθεσή της, έχασε στην Ξάνθη από την ομώνυμη ομάδα με σκορ 3-0. Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι Γιουνές (28΄ και 75΄) και Σολτάνι (45΄).

Μετά το ξαφνικό πρόβλημα υγείας που προέκυψε στον Ράτκο Ντόστανιτς η Βέροια αγωνίστηκε στην ακριτική πόλη με τον Τόλη Τερζή στον πάγκο της, ενώ σε σύνθεση και αποστολή της είχε αρκετούς παίκτες από την Κ20, καθώς πρωτοκλασάτοι παίκτες της επικαλέστηκαν τραυματισμούς και δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Με αυτή, λοιπόν, την εικόνα που παρουσίαζε τις τελευταίες ημέρες η Βέροια, δεν θα μπορούσε να αισιοδοξεί για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που ήταν αγωνιστικά αδιάφορη και χωρίς άγχος.

Ο αγώνας 
Το παιχνίδι είχε σχετικά καλό ρυθμό, με τους πιο έμπειρους παίκτες της Ξάνθης να μην υποτιμούν τους νεαρούς παίκτες της Βέροιας, οι οποίοι προσπάθησαν να δείξουν πως το μέλλον τους ανήκει.

Η Ξάνθη άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό με ωραίο πλασέ από τον Γιουνές, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα, αλλά το σουτ του Μεχία μπλόκαρε ο Σαφαρίκας. Η Βέροια προσπάθησε να ισορροπήσει και είχε μια καλή φάση με τον Μίλιεβιτς. Στο 36' οι «ακρίτες» έχασαν ακόμα μια ευκαιρία, με το σουτ του Γιουνές να βρίσκει το δοκάρι.

Το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 45΄. Ο Γιουνές έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Σολτάνι, ο οποίος σημείωσε το 2-0, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν σωστά για επιθετικό φάουλ του Μεχία στον Δόρη. Άλλωστε, από αυτό το μαρκάρισμα άρχισε η αντεπίθεση.

Κακό το δεύτερο μέρος, ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες και με την Ξάνθη να πιέζει, αλλά να μη βρίσκει χώρους. Στην καλύτερή της ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να σκοράρει! Ο Σισοκό έκανε χέρι και ο Γιουνές εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι διαμορφώνοντας το 3-0.

Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι άγγιξαν ένα τέταρτο γκολ, αλλά το σουτ του Τριάδη βρήκε το δοκάρι.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Ράζβαν Λουτσέσκου στον πάγκο της ακριτικής ομάδας.

Η  Βέροια   
Όπως προαναφέραμε, η Βέροια αγωνίστηκε με πολλά αρκετά νεαρά παιδιά που προέρχονται από την Κ20. Και όχι μόνο αυτό. Στον πάγκο της κάθισε για δεύτερη φορά ως υπηρεσιακός προπονητής της ο Τόλης Τερζής, καθώς ο Ράτκο Ντόστανιτς από τις αρχές τις εβδομάδας αντιμετώπισε πρόβλημα με την υγεία του και επέστρεψε στην πατρίδα του για εξετάσεις και θεραπεία.

Σε αυτό το κλίμα και με πολλές αλλαγές για τη «Βασίλισσα του Βορρά», οκτώ σε σχέση με τη νίκη 4-3 επί του Αστέρα Τρίπολης την προηγούμενη εβδομάδα, δεν περίμενε πολλά από αυτόν τον αγώνα.

Ο  Βεροιώτης προπονητής παρέταξε την ομάδα με σχήμα 4-2-3-1, με τον Σαφαρίκα κάτω από τα γκολπόστ, δεξιά στην άμυνα τον Βασιλαντωνόπουλο και αριστερά τον Αντωνιάν, ενώ κεντρικοί αμυντικοί ήταν ο Σισοκό με τον Ράδη. Αμυντικά χαφ ήταν ο Λινάρδος με τον Δόρη και ως «φτερά» από δεξιά ο Μίλιεβιτς και αριστερά ο Χάτζι. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Κωνσταντινίδης και πίσω του ως επιθετικός μέσος ο Νύκταρης.

Με τις αλλαγές που έγιναν από τον Τόλη Τερζή, υπήρξαν εσωτερικές μετακινήσεις παικτών με τον Ασίγκμπα να αγωνίζεται δεξί μπακ και ο Βασιλαντωνόπουλος στην μεσαία γραμμή, ο Ζυγκερίδης στην κορυφή της επίθεσης και ο Μαυριάς ως δεξιός πλάγιος μέσος.

Η  διαιτησία   
Δεν απέφυγε τα λάθη η διαιτησία του Άγγελου Αγγελάκη από την Θεσσαλονίκη καθώς στην περίπτωση του δεύτερου γκολ που πέτυχε η Ξάνθη, ο  Μεχία έκανε πασιφανέστατο επιθετικό φάουλ πάνω στον Αλέξανδρο Δόρη, ενώ υπερβολική του ήταν η απόφαση στην υπόδειξη πέναλτι στον Σισοκό καθώς η μπάλα ακούσια βρήκε το χέρι του αμυντικού της Βέροιας.

Χωρίς σημαντικά λάθη οι υποδείξεις των βοηθών διαιτητή Πέτρος Πάτρας και Ηλία Παπαδόπουλου.

ΞΑΝΘΗ   (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Ορφανίδης, Φλίσκας, Σβάρνας, Σιλά, Λουσέρο (68' Ντε Λούκας), Μεχία (68' Παπαστεριανός), Σολτάνι, Βασιλακάκης (68' Λάζιτς), Τριάδης, Γιουνές

ΒΕΡΟΙΑ   (Απόστολος Τερζής): Σαφαρίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Σισοκό, Ράδης, Γκαέλ, Δόρης, Λινάρδος, Μίλιεβιτς, Νύκταρης (59' Ζυγκερίδης), Χάτζι (74' Ασιγκμπά), Κωνσταντινίδης (59' Μαυρίας)

Πηγή: kerkidasport.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο