Το "ατόπημα" του Γιάννη Τσιρώνη στην Ημαθία και η επανάληψη επί του αντιστρόφου από τον Άδωνι Γεωργιάδη

Πριν από ένα μήνα, συγκεκριμένα στις 7 Απριλίου, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης στηλίτευσε το γεγονός ότι ο αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης επρόκειτο να έρθει στην Ημαθία δύο μέρες μετά (όπως και έγινε) και στην ατζέντα των επαφών του δεν ήταν ο ίδιος, ως αντιπεριφερειάρχης, αλλά ένας υπηρεσιακός παράγοντας της Π.Ε. Ημαθίας, ενώ ήταν προγραμματισμένη συνάντηση με τον Δήμαρχο της Βέροιας (δείτε τις δηλώσεις).

Μάλιστα, ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, που ήταν παρών κατά τις συγκεκριμένες δηλώσεις, τόνισε πως "ένας υπουργός οποιουδήποτε κόμματος ή αρχηγός κόμματος (σ.σ. και ο αντιπρόεδρος ενός κόμματος έχει τις ίδιες ευθύνες με τον πρόεδρο θεωρούμε) επισκέπτεται ένα τόπο, πρέπει να ξεκινάει το πρόγραμμά του από τις τοπικές αρχές, την Περιφέρεια, τον Δήμο και στις συνέχεια τα επιμελητήρια και όποιον άλλον επιθυμεί. Εϊναι σεβασμός στον κόσμο, στους πολίτες, να συναντιέται ένας υπουργός όταν επισκέπτεται ένα τόπο πρώτα με τους εκλεγμένους άρχοντες της περιοχής".


Η... παραβίαση του πρωτοκόλλου τέθηκε ως ερώτημα από το InVeria.gr στον κ. Τσιρώνη, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στη Βέροια, με τον αναπληρωτή υπουργό να δηλώνει "mea culpa", αποδίδοντας το γεγονός σε κακή συνεννόηση του γραφείου του... 

Ωστόσο, την ίδια παραβίαση του πρωτοκόλλου, προς την αντίστροφη μεριά αυτή φορά, συνέβη κατά την επίσκεψη του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, στην Ημαθία. Ο κ. Γεωργιάδης, συναντήθηκε - και πολύ καλά έκανε - με τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη (στην φωτογραφία ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Αντιπεριφερειάρχη και την Περιφερειακή Σύμβουλο Νίκη Καρατζιούλα), αλλά όχι και με τον Δήμαρχο Βέροιας ή τους δημάρχους των άλλων Δήμων της Ημαθίας.

Θα υπάρξει, άραγε, "δικαιολογία" από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ ή επειδή το πρόγραμμα ήταν τελείως... φλου και καθορίστηκε ολίγον στο... πόδι από τοπικούς φίλους του αντιπροέδρου και όχι από το γραφείο του ή τις τοπικές κομματικές οργανώσεις, θα πρέπει να θεωρήσουμε την όλη επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη στην Ημαθία ως... άτυπη και, κατά συνέπεια, να μην θεωρούμε πως ισχύει και για αυτόν το... πρωτόκολλο;

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο