Ανθρώπινο ξέσπασμα Μπαρτζώκα για την δολοφονία μαθητή


Με αφορμή το  τραγικό συμβάν στο Μενίδι ο δικηγόρος και πολιτευτής Τάσος Μπαρτζώκας εξοργισμένος έκανε μια ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, χωρίς περιστροφές, στηλιτεύοντας σε λίγες γραμμές την σοκαριστική πραγματικότητα.

Πολύς κόσμος συντάχθηκε με τα σχόλια του Τάσου, που ως νέος πατέρας εξέφρασε την κοινή αγωνία και οργή χωρίς πολιτικάντικες κορδέλες και ευπρέπειες. 

Συγκεκριμένα έγραψε:


Ένας κοινός δολοφόνος σκότωσε δεκάχρονο παιδάκι, που βρισκόταν στη γιορτή του σχολείου του...Κανείς δεν κατάλαβε ότι το παιδάκι χτυπήθηκε από σφαίρα...Σχολείο δίπλα σε καταυλισμό... H Διοίκηση του Νοσοκομείου έβγαλε ανακοίνωση ότι το παιδάκι χτύπησε από πτώση...Η νεκροψία έδειξε ότι χτυπήθηκε από σφαίρα! Δεν πολιτικολογώ!!! Οι ευθύνες είναι διαχρονικές και αφορούν τους πάντες! Πρέπει να επιληφθούν προσωπικά οι υπουργοί Δημόσιας Τάξης και Υγείας και να υπάρξει απονομή Δικαιοσύνης!!! Βαρέθηκα όσα είναι τα χρόνια μου, μέχρι και σήμερα να βλέπω ανακοινώσεις για Διοικητάδες και Μινίστρους και κρατικοδίαιτους με παχυλούς μισθούς και ο Λαός να είναι απροστάτευτος από κάθε άποψη!! Η Ελλάδα μας σε αποσύνθεση, τα παιδιά μας απροστάτευτα!!

Πηγή: laosnews.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο