Η Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής 2017

ΔΤ: Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Μουσικής, σας περιμένουμε στη Βιβλιοθήκη για να τραγουδήσουμε, να ξεφυλλίσουμε όμορφα βιβλία με νότες, βιβλία με cd, να ακούσουμε δίσκους βινυλίου, να γνωρίσουμε τη μουσική σημειογραφία, να ακούσουμε όμορφη μουσική στο πιάνο μας, να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων και γιορτάστε μαζί μας.

Δευτέρα 19 Ιουνίου, ώρα 18:30
«Reflections II» μουσική παράσταση με ελεύθερη συμμετοχή, από την ομάδα μιούζικαλ Filippos Glee του Ωδείου Φίλιππος Βέροιας.
Ώρα έναρξης 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης

Τρίτη 20 Ιουνίου, ώρα 10:30 – 12:00
Εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά  5-8 ετών, για τη βιωματική εκμάθηση συμβατικής μουσικής σημειογραφίας και ρυθμών. Συντονίζει η κ. Νατάσα Παύλου, καθηγήτρια πιάνου. Απαραίτητη η προεγγραφή.
Ώρα 10:30 – 12:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης

Τετάρτη 21 Ιουνίου, ώρα 10:30 – 12:00
 «Karaoke Time»
Σας αρέσει να τραγουδάτε; Θα θέλατε να ζήσετε την εμπειρία ηχογράφησης σε ένα επαγγελματικό στούντιο;  Ελάτε στο Εργαστήρι Πολυμέσων, στον 1ο όροφο της Βιβλιοθήκης, επιλέξτε από τη λίστα μας στο YouTube το καραόκε τραγούδι που θέλετε να τραγουδήσετε, κι εμείς θα το ηχογραφήσουμε για εσάς. Για παιδιά από 12 ετών και πάνω και για ενήλικες. Με προεγγραφή.

Σάββατο 24 Ιουνίου, Ώρα έναρξης 12:00
 «Φροντίζοντας τον πόνο, αγκαλιά- ζώντας την χαρά». Μουσική παράσταση και συζήτηση από την ομάδα playback θεάτρου «coo-action». Τη δράση συντονίζει η ψυχοθεραπεύτρια κ. Ευφροσύνη  Κιατικίδου. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης με  ελεύθερη συμμετοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας στο τηλ. 2331024494 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://www.libver.gr - http://www.europeanmusicday.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο