Η επίσημη... πρώτη συνέντευξη Τύπου του Λ. Ακριβόπουλου ως προέδρου της ΚΕΠΑ


Την πρώτη του συνέντευξη ως πρόεδρος της ΚΕΠΑ (ανέλαβε τέλη Μαρτίου 2017), για εκδηλώσεις που διοργανώνει αποκλειστικά η ΚΕΠΑ, θα δώσει ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος την ερχόμενη Τετάρτη (7/6) για την διοργάνωση της "Εύηχης Πόλης".

Σε αντίθεση με όσα είχαμε συνηθίσει στο άμεσο παρελθόν, ο νέος πρόεδρος της ΚΕΠΑ φαίνεται πως κλείνει τα αυτιά στις... σειρήνες της υπερπροβολής μέσα από αλλεπάλληλες και, πολλές φορές, ανούσιες συνεντεύξεις ή συνεντεύξεις Τύπου, γεγονός που - ως πρώτο δείγμα γραφής - συγκαταλέγεται στα θετικά του στοιχεία. 

Αν δούμε και μερικές άλλες "αλλαγές" στις... συνήθειες του παρελθόντος (πχ να μην είναι ο πρόεδρος διακοσμητικό στοιχείο σε πάνελ συνεντεύξεων), θα μπορούμε να ελπίζουμε πως θα μπορέσει να περάσει την δική του πολιτική και δεν είναι απλώς διεκπεραιωτής. Βεβαίως, από εκεί και πέρα αναμένουμε να δούμε και την προσωπική του... πινελιά γενικότερα! Αλλά, να δούμε και τι έχει να πει και, κυρίως, να κάνει για όσα κατά καιρούς καταγγέλλονται ή αποκαλύπτονται σχετικά με την Επιχείριση στην οποία προεδρεύει. 

Η ΚΕΠΑ έχει γνωρίσει στο παρελθόν (μέχρι και το 2014 τουλάχιστον) προέδρους που ήταν αυτόβουλοι και είχαν άποψη για αυτό που ορίστηκαν να κάνουν. Αν και νέος, ηλικιακά και πολιτικά, ο κ. Ακριβόπουλος ελπίζουμε να μιμηθεί εκείνα τα παραδείγματα. 

Στη φωτογραφία ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος με τις βεροιώτισσες καλλιτέχνιδες Έλενα Χασιώτου - Μουδίρη (αριστερά) και Εύα Μισοκέφαλου (δεξιά), τις οποίες βράβευσε για την συμμετοχή τους, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Βέροιας, σε παράσταση του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας στο Χώρο Τεχνών, στις 10 Μαΐου.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο