ΚΓ΄ Παύλεια: Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στην Αλεξάνδρεια


Στα πλαίσια των ΚΓ΄ Παυλείων, την Κυριακή 25 Ιουνίου τελέστηκε λαμπρό Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο, στο Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

Στο πολυαρχιερατικό συλλείτουργο συμμετείχαν οι Μητροπολίτες: Ιεραπύτνης κ. Κύριλλος, εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, ο οποίος προεξήρχε και στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο, Τριπόλεως κ.Θεοφύλακτος, εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, Αρχιεπίσκοπος Ιορδάνου κ. Θεοφύλακτος, εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, o οποίος χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου, Λεμεσού κ. Αθανάσιος, ο Θεοφιλέστατος Ἐπίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος εκπρόσωπος της Εκκλησία της Κύπρου και Βεροίας κ.Παντελεήμων, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο. Επίσης συμμετείχαν ο Αρχιμ. Εφραίμ, Καθηγούμενος της Ιεράς Μ.Μονής Βατοπαιδίου και ο Ηγούμενος Ανδρέας εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Πολωνίας.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον αυλειο χώρο του Ναού πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις με εξαιρετικά χορευτικά της Εστίας Ρουμλουκιωτών, υπό το βλέμμα των Ιεραρχών και πλήθους κόσμου.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο