Συμμετοχή του Α.Σ. "Εν Σώματι Υγιεί" στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης ΑμεΑ (Para-Badminton) 2017 - InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας (Veria - Imathia News)

Συμμετοχή του Α.Σ. "Εν Σώματι Υγιεί" στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης ΑμεΑ (Para-Badminton) 2017


ΔΤ: Διεξήχθη την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017, για πρώτη φορά στα χρονικά, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης ΑμεΑ (Para-Badminotn) σε μια προσπάθεια ανάπτυξης του αθλήματος και προσπάθειας σύστασης Εθνικής Ομάδας, ενόψει της ΠαραΟλυμπιάδας του Τόκυο 2020. 

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ με την αρωγή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης (Ε.Ο.Φ.Σ.Α.). Στη διοργάνωση συμμετείχαν συνολικά 7 αθλητές και αθλήτριες από τα σωματεία Ηρόδικος Κομοτηνής, Ήφαιστος Πάτρας και Εν Σώματι Υγιεί Βέροιας. 

Οι αθλητές/τριες αφού πέρασαν από επίσημο Classification, αγωνίστηκαν σε ατομικά και διπλά ανάλογα με την κλάση τους και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. 

Όσον αφορά τον αθλητή μας, Θωμά-Αριστοτέλη Καραγιάννη, ταξινομήθηκε στην κλαση 3 (SL3: Αθλητές με αναπηρία και στα δύο κάτω άκρα αλλά αγωνίζονται όρθιοι), αλλά λόγω της μικρής συμμετοχής, ήταν ο μοναδικός αθλητής σε αυτή την κατηγορία και έτσι αγωνίστηκε εκτός συναγωνισμού με τις αθλήτριες της κατηγορίας SU5 (αναπηρία μόνο στα άνω άκρα) με απολογισμό 1 νίκη και 1 ήττα. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του:

Καραγιάννης (Εν Σώματι Υγιεί) - Μπατσαλιά Μαριάννα (Ηρόδικος) = 2-0 (21-16 / 21-15)
Καραγιάννης (Εν Σώματι Υγιεί) - Γκουλή (Ηρόδικος) = 1-2 (21-12 / 16-21 / 25-27)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ:

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Για να είναι ευανάγνωστα τα κείμενά σας, παρακαλούμε θερμά να γράφετε ΜΟΝΟ με Ελληνικούς χαρακτήρες και με πεζά γράμματα, με κανονικό τονισμό. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχετε την ορθογραφία σας, για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους!

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Τα ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια δεν τα συνιστούμε και ανά πάσα στιγμή διατηρούμε το δικαίωμα διαγραφής τους, χωρίς καμία επεξήγηση.

Τέλος, κρατήστε σε υψηλό επίπεδο τα σχόλιά σας. Υποτιμητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ύβρεις και άλλες συναφείς αναφορές, δεν τιμούν κανέναν και δεν επιτρέπονται...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Από το Blogger.
ga('require', 'GTM-TQCCVZ3');