Συναυλίες σε Χαλάστρα και Νάουσα στο πλαίσιο των ΚΓ' Παυλείων


Την Δευτέρα 12 Ιουνίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο του ιερού Ναού Νεομαρτύρων Χαλάστρας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των ΚΓ΄ Παυλείων, συναυλία βυζαντινής και παραδοσιακής μουσικής με τον τίτλο: «Τραγουδώντας για την Ειρήνη».

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν η Εκκλησιαστική Χορωδία Γυναικών του Παραρτήματος Χαλάστρας της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως, υπό τη διεύθυνση του κ. Γ. Μεσιάρη, καθώς επίσης και η Παραδοσιακή Χορωδία Ανατολικού υπό τη διεύθυνση του κ. Π. Μαυρουδή.


Την Τετάρτη 14 Ιουνίου το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας, στο πλαίσιο των ΚΓ΄Παυλείων, συναυλία των καθηγητών και των χορωδιακών συνόλων του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας με τίτλο: «Μελωδίες της Ειρήνης».

Συμμετείχαν η Παιδική και η Νεανική Χορωδία του Ωδείου, υπό τη διεύθυνση της κ. Μαρίας Πέτκου, η Χορωδία Ενηλίκων υπό τη διεύθυνση του κ. Ιωάννη Ζερδελή και το Νεανικό Χορευτικό Τμήμα υπό την καθοδήγηση της κ. Ευτέρπης Πέτκου.

Πριν την συναυλία μίλησε η γλωσσολόγος κ. Τζωρτζίνα Αθανασίου με θέμα «Πόλεμος και Ειρήνη», ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο