Μπάσκετ: Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας του ΦΙΛΙΠΠΟΥ


Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική σαιζόν 2017-18, που ως γνωστόν θα βρει την ομάδα μας να αγωνίζεται στον 1ο Όμιλο του Βορείου Ομίλου της Γ´ Εθνικής Κατηγορίας.

Παρόλο που το budget της ομάδας θα είναι αυξημένο σε σχέση με το περσινό λόγω και των αποκλειστικά πρωταγωνιστικών βλέψεων που υπάρχουν για το νέο πρωτάθλημα, λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα οικονομική συγκυρία, η διοικούσα επιτροπή προχώρησε σε μια γενναία μείωση της τάξης των 25% στην τιμή του ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ εισιτηρίου διαρκείας.

Έτσι, οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας διαμορφώνονται ανά κατηγορία ως εξής:

ΚΑΝΟΝΙΚΟ: 30 ευρώ

ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: 20 ευρώ(αφορά στους γονείς των αθλητών των ακαδημιών)

VIP: 100 ευρώ

Φέτος, την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας συνοδεύει και μία μεγάλη έκπληξη.  Σε ΚΑΘΕ κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας (ανεξαρτήτως τιμής) θα διατίθεται ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και ένα κόκκινο t-shirt με το logo της ομάδας μας, ούτως ώστε να το φοράει κάθε δεύτερη Κυριακή σε όλους τους εντός έδρας αγώνες.  

Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια έντονα γιορτινή και ομοιόμορφη εικόνα (στα πλαίσια των ομάδων του NBA) στις κερκίδες του γηπέδου σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας και με αυτό τον τρόπο να δοθεί και η απαραίτητη ώθηση στους παίκτες μας για την επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην ανώτερη τη τάξει κατηγορία.

Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για όλους όσους αγαπάνε πραγματικά το μπάσκετ και την ιστορικότερη και μεγαλύτερη ομάδα της πόλης μας, τον Φίλιππο Βέροιας, να το αποδείξουν και εμπράκτως αποκτώντας ένα εισιτήριο διαρκείας. Η σαιζόν προβλέπεται συναρπαστική, η ατμόσφαιρα θα είναι γιορτινή και ο στόχος ένας και μοναδικός : ΑΝΟΔΟΣ στην Β´ Εθνική.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ εκεί, ντυμένους στα χρώματα της αγαπημένης μας ομάδας.

Διάθεση εισιτηρίων:

Κατάστημα ΟΧΕΤΤΕ, Βενιζέλου 7, Βέροια, 2331060977
Κατάστημα UNITED COLORS OF BENETTON, Τσούπελη 5, Βέροια, 2331070557
Πληροφορίες: Λαζός Ηλίας, 6932335069

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο