Ευχαριστίες ΠΣ Κουμαριάς στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας - InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας (Veria - Imathia News)

Ευχαριστίες ΠΣ Κουμαριάς στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας


Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουμαριάς «Η ΝΤΟΛΙΑΝΗ» ευχαριστεί θερμά την Κινητή Βιβλιοθήκη της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας για την επίσκεψή της στο χωριό. 

Μετά από συντονισμένες ενέργειες επικοινωνίας μεταξύ του Πολιτιστικού Συλλόγου και της Βιβλιοθήκης, την Πέμπτη 13 Ιουλίου η Κινητή Βιβλιοθήκη επισκέφτηκε το χωριό στο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου. 

Η συμμετοχή των κατοίκων ήταν μεγάλη καθώς ήρθαν στο χώρο για να χρησιμοποιήσουν τις λειτουργίες της Κινητής Βιβλιοθήκης, όπως δανεισμός βιβλίων και δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο. 

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τις 24 Αυγούστου 2017.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Για να είναι ευανάγνωστα τα κείμενά σας, παρακαλούμε θερμά να γράφετε ΜΟΝΟ με Ελληνικούς χαρακτήρες και με πεζά γράμματα, με κανονικό τονισμό. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχετε την ορθογραφία σας, για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους!

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Τα ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια δεν τα συνιστούμε και ανά πάσα στιγμή διατηρούμε το δικαίωμα διαγραφής τους, χωρίς καμία επεξήγηση.

Τέλος, κρατήστε σε υψηλό επίπεδο τα σχόλιά σας. Υποτιμητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ύβρεις και άλλες συναφείς αναφορές, δεν τιμούν κανέναν και δεν επιτρέπονται...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Από το Blogger.
ga('require', 'GTM-TQCCVZ3');