Έκτακτη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας για προσωπικό καθαριότητας και χυμοποίηση ροδάκινων - InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας (Veria - Imathia News)

Έκτακτη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας για προσωπικό καθαριότητας και χυμοποίηση ροδάκινων


Συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα (17/7/2017) στις 2 το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, με σημαντικά θέματα για την περιοχή, που αφορούν την καθαριότητα του Δήμου και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την διαδικασία χυμοποποίησης αποσυρόμενων ροδακίνων.

Τα θέματα αναλυτικά:

ΘΕΜΑ
1ο:
Διαπίστωση για τη συνδρομή των προϋποθέσεων κατάρτισης νέων συμβάσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στην ανταποδοτική υπηρεσία καθαριότητας.
ΘΕΜΑ
2ο:
Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ’ αριθ. 387/2017 απόφασης του Δ.Σ., περί διαπίστωσης υπέρ της αναγκαιότητας πρόσληψης εποχιακού προσωπικού για την αντιμετώπιση πρόσκαιρων αναγκών έτους 2017 των ανταποδοτικών υπηρεσιών Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού.
ΘΕΜΑ
3ο:
Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ’ αριθ. 87/2017 απόφασης του Δ.Σ., περί έγκρισης υποβολής αιτήματος για την πρόσληψη προσωπικού ΙΔΟΧ για την κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα
ΘΕΜΑ
4ο:
Έγκριση ή μη α) σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δ.Βέροιας, Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης, Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης και Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών-Ομάδων Παραγωγών β) ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή Παρακολούθησης και γ) εξουσιοδότησης του Δημάρχου για υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης

Το κατεπείγον της συνεδρίασης συνίσταται στο ότι ο Δ.Βέροιας πρέπει να προχωρήσει άμεσα στις διαδικασίες: α) για την πρόσληψη προσωπικού στην ανταποδοτική υπηρεσία καθαριότητας για λόγους δημόσιας υγείας και β) για τη χυμοποίηση αποσυρόμενων ποσοτήτων ροδακίνων. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.
ga('require', 'GTM-TQCCVZ3');