Επιτήδειος ξεγέλασε δύο Ναουσαίες μέσω διαδικτύου - InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας (Veria - Imathia News)

Επιτήδειος ξεγέλασε δύο Ναουσαίες μέσω διαδικτύου


Δικογραφία σε βάρος 39χρονου σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας, καθώς οτο εν λόγω άτομο εξαπάτησε 2 γυναίκες, αποσπώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ, για υποτιθέμενη αγορά ηλεκτρονικών ειδών, μέσω αγγελίας που ανάρτησε στο διαδίκτυο.

Με αφορμή τα παραπάνω, πρέπει να τονιστεί για ακόμη μία φορά πως ποτέ δεν καταθέτουμε προκαταβολικά χρήματα για αγορές μέσω του διαδικτύου, ειδικά αν δεν πρόκειται για ηλεκτρονικά καταστήματα, αλλά ιδιώτες! Πάντα η επιλογή πρέπει είναι με αντικαταβολή και αυτό αφού βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει το προϊόν που επιθυμείτε. Επιπλέον, επειδή οι καιροί είναι πονηροί, να ζητάτε πάντα σταθερό τηλέφωνο ή άλλα στοιχεία των ατόμων που σας στέλνουν προϊόντα, ώστε να μπορείτε να τους εντοπίσετε σε περίπτωση απάτης. 

Όπως και να έχει, το πιο ασφαλές είναι να αποφεύγετε αγορές από ιδιώτες. Αν το κάνετε όμως, πρέπει να έχετε ελέγξει το προϊόν που θέλετε, οπότε προτιμήστε την προσωπική ανταλλαγή (διασφαλίζοντας πάντα την ατομική σας ασφάλεια, άρα δεν συναντιέστε σε απόμερα σημεία και ποτέ μόνοι!).

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Για να είναι ευανάγνωστα τα κείμενά σας, παρακαλούμε θερμά να γράφετε ΜΟΝΟ με Ελληνικούς χαρακτήρες και με πεζά γράμματα, με κανονικό τονισμό. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχετε την ορθογραφία σας, για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους!

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Τα ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια δεν τα συνιστούμε και ανά πάσα στιγμή διατηρούμε το δικαίωμα διαγραφής τους, χωρίς καμία επεξήγηση.

Τέλος, κρατήστε σε υψηλό επίπεδο τα σχόλιά σας. Υποτιμητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ύβρεις και άλλες συναφείς αναφορές, δεν τιμούν κανέναν και δεν επιτρέπονται...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Από το Blogger.
ga('require', 'GTM-TQCCVZ3');