Με λιτανεία στους δρόμους της Βέροιας τιμήθηκε η παραμονή της θερινής πανήγυρης του Οσίου Αντωνίου (φώτο)



Την θερινή πανήγυρη του πολιούχου της Αγ. Αντωνίου του Νέου γιορτάζει η Βέροια και το απόγευμα της Δευτέρας (31/7/2017) τελέστηκε ο πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός και η λιτανεία των λειψάνων του Αγίου και τμήματος του Τιμίου Σταυρού, που μεταφέρθηκε από την Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο. 


Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Σεβαστείας κ. Δημήτριος, από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, ενώ παρέστη συμπροσευχόμενος και κήρυξε το θείο λόγο ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων


Εκ μέρους των πολιτικών, στρατιωτικών και λοιπών αρχών παρέστη ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού υποστράτηγος Γεώργιος Βύνιος, ο Διοικητής της Π.Υ. Βέροιας επιπυραγός Αλέξανδρος Κουβακάς, ο διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης της ΕΛ.ΑΣ. Αστ/κος Υπ/ντης Διονύσιος Κούγκας, αξιωματικοί του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας, ο αντιδήμαρχος Βέροιας Στέλιος Ασλάνογλου, ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας, δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και άγημα του στρατού από την Β' Μοίρα Καταδρομών Νάουσας και τμήμα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Βέροιας, που συνόδευσαν τα λείψανα και το τεμάχιο του Τιμίου Σταυρού στους δρόμους της πόλης.  



















Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο