Ο Δήμαρχος Βέροιας είδε τα... "Παράπονα στο Δήμαρχο"!


Την Ιταλική κωμωδία "Τα παράπονα στον... Δήμαρχο" (L’ ora legale), που ξεκίνησε να προβάλλεται από την Πέμπτη (6/7) στον θερινό κινηματογράφο ΣΤΑΡ, στη Βέροια, παρακολούθησε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, μαζί με τον αντιδήμαρχο Στέλιο Ασλάνογλου, τον πρόεδρο του ΚΑΠΑ Στέργιο Διαμάντη και τον πρόεδρο της ΤΚ Πατρίδας Γιάννη Σιδηρόπουλο (στη φωτογραφία οι προαναφερθέντες, με την ιδιοκτήτρια του σινεμά, Ιφιγένεια Βλαχογιάννη).

Όπως μαθαίνουμε, πολλοί αιρετοί ανά την Ελλάδα πήγαν να δουν την ταινία, καθώς πραγματεύεται φαινόμενα όχι μακριά από την δική μας - ελληνική - πραγματικότητα... 

Η ιστορία της ταινίας διαδραματίζεται σε μία σικελιάνικη κωμόπολη, όπου ένας νεαρός καθηγητής αποφασίζει να πάει κόντρα στο κατεστημένο και να διεκδικήσει την δημαρχία, καταφέροντας να νικήσει τον παλαιοκομματικό, "νταλαβερτζή" και κομπιναδόρο δήμαρχο. Οι δημότες της κωμόπολης, που λόγω της ατιμωρησίας είναι στο έσχατο σημείο, αισθάνθηκαν ικανοποιημένοι με την... αλλαγή, ώσπου ήρθε η ώρα να κάνει πράξη όσα είπε ο Δήμαρχος! Δηλαδή, να εφαρμόσει την τάξη και την νομιμότητα! Έλα όμως που αυτά πήγαιναν κόντρα στην... βόλεψη του καθενός! 

Το "ούνα φάτσα, ούνα ράτσα", σε όλο του το μεγαλείο δηλαδή!!! Πάντα ψάχνουμε τους "καθαρούς" πολιτικούς, αλλά όταν έρθει η ώρα να μας βάλουν... χέρι για τις αταξίες μας, ψάχνουμε τα... κονέ με τον... Δήμαρχο!

Από τα παραπάνω, προκύπτει ένα βασικό ερώτημα: Ο Δήμαρχος της Βέροιας, που παρακολούθησε την ταινία, άραγε αισθάνεται σαν ο νέος και φέρελπις πολιτικός που θέλει να αλλάξει την πόλη, κόντρα στην όποια κακή νοοτροπία των δημοτών του ή ταυτίζεται με τον δήμαρχο της... καρδιάς μας, τον παλαιοκομματικό; 

Φανταζόμαστε οι απόψεις θα διίστανται, αναλόγως με την οπτική γωνία του καθενός. Το ζητούμενο, όμως, δεν είναι τι θα πείτε εσείς ή εμείς, το ζητούμενο είναι τι είδε βαθιά μέσα του ο Δήμαρχος και οι άλλοι αιρετοί...

Δεν περιμένουμε απάντηση, απλά προσδοκούμε να τους δώσει... θάρρος ο Σισιλιάνος Δήμαρχος και να πάνε κόντρα στο κατεστημένο, έστω και αν ξεχειλίζουν από τα παράθυρα του Δημαρχείου τα... ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ! 

Ειδάλλως, ίσως έρθει ένας άλλος... φέρελπις που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου! Και τότε, να μην έχει... παράπονα!

(η φωτογραφία από το προφίλ στο fb της Ιφ. Βλαχογιάννη)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο