Τραγούδησαν στη μνήμη του Βασίλη Αλαΐτση


Σε μια βραδιά έντονα φορτισμένη συναισθηματικά, η Νάουσα τίμησε τον πρόσφατα, πρόωρα αδικοχαμένο Βασίλη Αλαΐτση, το βράδυ της Τρίτης (18/7).

Στο ανοιχτό Δημοτικό θέατρο σημειώθηκε το αδιαχώρητο από νωρίς, ενώ πολύς κόσμος παρακολούθησε τη συναυλία, όρθιος από τους γύρω χώρους.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε σε συνεργασία της Ιεράς Μητρόπολης, του Δήμου Νάουσας, του Ωδείου και των Φίλων του Ωδείου της Μητρόπολης Βεροίας και Ναούσης.

Συγκλονιστική στιγμή όταν μετά την Φιλαρμονική Νάουσας που άνοιξε την εκδήλωση, το πρώτο μουσικό σχήμα είχε σολίστα στο κλαρίνο τον έναν γιο του αδικοχαμένου Βασίλη, ενώ ο άλλος του γιος ήταν στην τρομπέτα.

Καλλιτέχνες από τη Νάουσα πλαισίωσαν αφιλοκερδώς το πρόγραμμα. Εμφανίστηκαν ακόμη οι αδερφοί Καραπαναγιωτίδη, καθώς ο Βασίλης Αλαίτσης έπαιζε στον "Σείριο" στο Μακροχώρι Βέροιας, όπως και οι αδερφοί Τσαχουρίδη.

Τον συντονισμό και την παρουσίαση είχε ο Διευθυντής του Ωδείου της Ι. Μητρόπολης, Γιώργος Ορδουλίδης και την καλλιτεχνική επιμέλεια ο Σταύρος Παζαρέντζης που ήταν από τους μπνευστές και διοργανωτές της βραδιάς.

Εξαιρετική η δουλειά των ανθρώπων του Δημοτικού Θεάτρου και του ηχολήπτη, Φίλιππου Φιδάση που αντεπεξήλθε στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των εναλλασσόμενων μουσικών σχημάτων

Πηγή: Verianet.gr



Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο