Ζητούν την αλλαγή του νόμου για την ηχορύπανση οι καταστηματάρχες Υ.Ε. της Βέροιας


ΔΤ: Το Σάββατο το μεσημέρι 22/07/17, στα γραφεία της Νομαρχιακής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ημαθίας, βρέθηκαν μέλη του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών Κέντρων Διασκέδασης & Ψυχαγωγίας Βέροιας (Σ.Ι.Κ.Κ.Ε.Δ.), με σκοπό να συζητήσουν τα γεγονότα των τελευταίων ημερών για την εξεύρεση μιας λύσης, ένεκα του νόμου που ισχύει για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως τα υπέρογκα πρόστιμα, την αυστηρή ηχομέτρηση (decibel) καθώς και την αυτόφωρη διαδικασία. 

Από το Σ.Ι.Κ.Κ.Ε.Δ. παρόντες ήταν ο Κων/νος Σαμανίδης (Πρόεδρος), η Ιφιγένεια Βλαχογιάννη (Αντιπρόεδρος / Γραμματέας) και ο Βαγγέλης Βασιλειάδης (ταμίας), ενώ από την πλευρά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., η κ.Φρόσω Καρασαρλίδου, ο κ. Χρήστος Αντωνίου, ο κ.Δημήτρης Χαμπίδης καθώς και μέλη.


Νωρίς το ίδιο απόγευμα, συναντήθηκαν σε κεντρική καφετέρια με τον Βουλευτή κ.Γεώργιο Ουρσουζίδη, εκφράζοντας τις ίδιες ανησυχίες και προβληματισμούς. Κατόπιν τούτου, αποφάσισαν να προβούν σε περαιτέρω κινητοποιήσεις αρχής γενομένης από την παρουσία τους στο Δημοτικό Συμβούλιο τη Δευτέρα 24/07/17, ενώ το ίδιο πρωί θα επισκεφτούν και τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας. Οι επισκέψεις τους θα συνεχιστούν και σε φορείς των λοιπών κομμάτων μέσα στην εβδομάδα. 

Τέλος, θα συνταχθεί σχετικό υπόμνημα από τους δικηγόρους του Σωματείου και θα επιδοθεί στους βουλευτές του νομού, έτσι ώστε αυτοί από τη μεριά τους να ασκήσουν κοινοβουλευτική πίεση, προκειμένου να επέλθει αλλαγή του θεσμικού πλαισίου, ενώ άφησαν ανοιχτό και το ενδεχόμενο για κλείσιμο των καταστημάτων τους. 

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο