Απανωτές εκλογές και προεκλογικές περίοδοι μέχρι το 2019!


Εκλογικός... πυρετός μέχρι το 2019 αναμένεται να "χτυπήσει" τη χώρα και, φυσικά, την Ημαθία και τη Βέροια.

Τα πρώτα... συμπτώματα ξεκινούν τοπικά, με τις εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας, στις 28 Σεπτεμβρίου 2017, όπου η παρούσα διοίκηση της Αθήνας Πλιάτσικα - Τσιπουρίδου αναμένεται να ζητήσει την ανανέωση της εμπιστοσύνης του Εμπορικού κόσμου της Βέροιας. 

Το... φαινόμενο θα συνεχιστεί στον ίδιο ρυθμό, αλλά σε ευρύτερο επίπεδο, αυτή τη φορά με τις εκλογές στο Επιμελητήριο Ημαθίας, στις αρχές Δεκέμβρη 2017. Εδώ είναι βέβαιο ότι θα έχουμε αλλαγή σελίδας, καθώς ο σημερινός πρόεδρός του Νίκος Ουσουλτζόγλου αποσύρεται (λόγω συνταξιοδότησης), ενώ μέχρι στιγμής μόνο μία ξεκάθαρη δήλωση υποψηφιότητας υπάρχει, αυτή του επιχειρηματία Γιώργου Μπίκα, ενώ υπάρχουν φήμες για κάθοδο των Σταύρου Γιανναβαρτζή (που ήταν υποψήφιος και στις προηγούμενες εκλογές) και Τάσου Γιάγκογλου. 

Εντός του 2018 επισήμως δεν θα έχουμε εκλογές (εκτός βέβαια αν προκηρύξει ο Αλέξης Τσίπρας βουλευτικές εκλογές), ωστόσο θα είναι μια χρονιά έντονης προεκλογικής περιόδου, καθώς το 2019 θα έχουμε εκλογές στην Αυτοδιοίκηση, Ευρωεκλογές και, αν δεν γίνουν νωρίτερα, βουλευτικές εκλογές!!!

Γεροί να 'μαστε...

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο