Η ΑΛΜΗ Α.Β.Ε.Ε. ζητά Χημικούς ή Τεχνολόγους Τροφίμων και εποχικό προσωπικό - InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας (Veria - Imathia News)

Η ΑΛΜΗ Α.Β.Ε.Ε. ζητά Χημικούς ή Τεχνολόγους Τροφίμων και εποχικό προσωπικό


Η βιομηχανία παραγωγής ειδών διατροφής ΑΛΜΗ Α.Β.Ε.Ε. με έδρα στο 5ο χλμ Αλεξάνδρειας – Κρύας Βρύσης (Αλεξάνδρεια Ημαθίας) ζητά:

- Χημικούς ή Τεχνολόγους Τροφίμων για τα Τμήματα Ποιοτικού Ελέγχου και Παραγωγής. Απαιτούμενα προσόντα: καλή γνώση Η/Υ, καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας. Εμπειρία σε χημικά ή μικροβιολογικά εργαστήρια ή σε βιομηχανίες παραγωγής τροφίμων καθώς και γνώση της Γερμανικής γλώσσας θα εκτιμηθούν.

Αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων μέχρι και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 στο email info@almifoods.gr ή στο fax 2333 027 806

- Εποχικό εργατικό προσωπικό για το Τμήμα Παραγωγής. Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από απλή φωτογραφία μεγέθους ταυτότητας. Για τους ενδιαφερόμενους που είχαν καταθέσει αίτηση μέσα στο 2017 και θέλουν να την ανανεώσουν δεν απαιτείται φωτογραφία.

Αιτήσεις κατατίθενται στην έδρα της εταιρίας, στο 5ο χλμ Αλεξάνδρειας – Κρύας Βρύσης (Αλεξάνδρεια), μέχρι και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Για να είναι ευανάγνωστα τα κείμενά σας, παρακαλούμε θερμά να γράφετε ΜΟΝΟ με Ελληνικούς χαρακτήρες και με πεζά γράμματα, με κανονικό τονισμό. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχετε την ορθογραφία σας, για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους!

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Τα ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια δεν τα συνιστούμε και ανά πάσα στιγμή διατηρούμε το δικαίωμα διαγραφής τους, χωρίς καμία επεξήγηση.

Τέλος, κρατήστε σε υψηλό επίπεδο τα σχόλιά σας. Υποτιμητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ύβρεις και άλλες συναφείς αναφορές, δεν τιμούν κανέναν και δεν επιτρέπονται...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Από το Blogger.
ga('require', 'GTM-TQCCVZ3');