Ημαθία: Στις φλόγες τυλίχθηκε βυτιοφόρο με ζωικά λίπη στην Εγνατία Οδό - InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας (Veria - Imathia News)

Ημαθία: Στις φλόγες τυλίχθηκε βυτιοφόρο με ζωικά λίπη στην Εγνατία Οδό


Στις φλόγες τυλίχτηκε βυτιοφόρο στην Εγνατία οδό και χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστική η φωτιά δεν πρόλαβε να επεκταθεί στο φορτίο.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 12 το βράδυ της Παρασκευής, στην Εγνατία οδό, στις ανηφόρες πριν τα διόδια Πολυμύλου, ανάμεσα στις σήραγγες 5 και 6.

Βυτιοφόρο φορτηγό το οποίο ξεκίνησε από Θεσσαλονίκη με προορισμό την Άρτα, το οποίο μετέφερε ζωικά λίπη, τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν σε κίνηση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά σε κάποιο σημείο του τράκτορα και επεκτάθηκε πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα το κουβούκλιο να καεί ολοσχερώς.

Η ιδιαίτερα έντασης φωτιά "έγλυψε" κυριολεκτικά το γεμάτο με ζωικά λίπη, βυτίο, αλλά χωρίς να επεκταθεί περισσότερο χάρη στην άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής που κατέφτασε στο σημείο.

Δυνάμεις πυροσβεστών με επικεφαλής τον διοικητής της ΠΥ Βέροιας, επιπυραγό, κ. Κουβακά, έθεσε υπό μερικό αρχικά και στη συνέχεια υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά μέχρι την κατάσβεση της.

Η κυκλοφορία των οχημάτων αρχικά - για λόγους ασφαλείας - διακόπηκε και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Στη συνέχεια δόθηκε σε κυκλοφορία το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, ενώ παρέμεινε κλειστό το ρεύμα προς Κοζάνη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων προς Δυτική Μακεδονία γινόταν μέσω Καστανιάς.

Δείτε βίντεο του Verianet.gr από το συμβάν:Πηγή: Verianet.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Για να είναι ευανάγνωστα τα κείμενά σας, παρακαλούμε θερμά να γράφετε ΜΟΝΟ με Ελληνικούς χαρακτήρες και με πεζά γράμματα, με κανονικό τονισμό. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχετε την ορθογραφία σας, για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους!

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Τα ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια δεν τα συνιστούμε και ανά πάσα στιγμή διατηρούμε το δικαίωμα διαγραφής τους, χωρίς καμία επεξήγηση.

Τέλος, κρατήστε σε υψηλό επίπεδο τα σχόλιά σας. Υποτιμητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ύβρεις και άλλες συναφείς αναφορές, δεν τιμούν κανέναν και δεν επιτρέπονται...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Από το Blogger.
ga('require', 'GTM-TQCCVZ3');