Ξεκινά προεκλογική περίοδος στη Βέροια...


Η... προεκλογική περίοδος για τον Δήμο Βέροιας ξεκίνησε νωρίς! Κάποιοι λένε ότι ξεκίνησε μόλις τελείωσαν οι προηγούμενες εκλογές, τον Μάιο του 2014!

Τελείως κρυφά ή υπόγεια ή πιο ανοιχτά ή φωναχτά, οι επίδοξοι διεκδικητές της Δημαρχίας δουλεύουν...

Φήμες λένε ότι κάποιος από τους ενδιαφερόμενους για υποψηφιότητα από το Σεπτέμβριο αρχίζει να μαζεύει... ταυτότητες για την κατάρτιση συνδυασμού, άλλοι πάλι αρχίζουν να ανατροφοδοτούν, αλλά και να αυξάνουν τους ψεύτικους (fake ή τρολ) λογαριασμούς στο facebook, για να δημιουργήσουν κλίμα (εικονικό μεν, αλλά κλίμα). Είναι και κάποιοι άλλοι που συνεχίζουν τις... κοινωνικές δράσεις, για να τις εξαργυρώσουν (πέρα από τα άμεσα οικονομικά ή όποια άλλα κέρδη) στις εκλογές. 

Υπάρχουν και αυτοί που δεν τους παίρνει χαμπάρι κανείς, δουλεύουν υπογείως, απλώνουν τα πλοκάμια τους και περιμένουν να την... φέρουν σε αυτούς που τους ανέδειξαν. 

Τέλος, υπάρχουν και αυτοί που λένε ότι θα κάνουν πάταγο, κάνουν βαρυσήμαντες δηλώσεις, αλλά ο... κρότος βγαίνει ολίγον "τζούφιος". 

Όπως και να έχει, αν και οι εκλογές θα γίνουν (θεωρητικά) το 2019 (ή άνοιξη που είναι το ισχύον σήμερα ή το φθινόπωρο), αναμένεται να έχουμε πολλές ζυμώσεις από τον φετινό χειμώνα.

Το ζητούμενο, βέβαια, είναι να προέχει το καλό της πόλης (είτε από τους διοικούντες ή από τους διεκδικητές της διοίκησης) και να μην θυσιάζεται στον βωμό των όποιων πολιτικών ή άλλων συμφερόντων. Αλλά αυτά είναι ηθικολογίες που δεν αρμόζουν μάλλον σε τέτοιες καταστάσεις. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο