Ρόδα είναι και Γυρίζει: Ο Τερματισμός - Υποδοχή των αθλητών σήμερα (9/8) στο Δημαρχείο Βέροιας - InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας (Veria - Imathia News)

Ρόδα είναι και Γυρίζει: Ο Τερματισμός - Υποδοχή των αθλητών σήμερα (9/8) στο Δημαρχείο Βέροιας


Το ταξίδι που ξεκίνησε την Κυριακή 30/07 από τη Βέροια, ολοκληρώνεται στη Βέροια απόψε το απόγευμα (Τετάρτη 9/8) στις 19.00! 

Οι δύο ποδηλάτες, Γιώργος Λυπηρίδης και Πέτρος Παλουκίδης, αφού διένυσαν σχεδόν ολόκληρη την ηπειρωτική Ελλάδα με τα ποδήλατά τους, κάνοντας 1400χλμ, περνώντας από 14 μεγάλες πόλεις και τα κατά τόπους καταστήματα X-Treme Stores, για φιλανθρωπικό σκοπό, έφτασαν χθες το βράδυ στον αρχικό τους προορισμό, στη Θεσσαλονίκη! 

Όμως, μετά από απαίτηση πολλών φίλων και υποστηρικτών τους, θα κάνουν τον "κόπο" να επιστρέψουν στην πόλη της Βέροιας, εκεί που ξεκίνησαν όλα. 


Περνώντας από την Αλεξάνδρεια θα ανταμώσουν με τους "Ποδηλάτες Αλεξάνδρειας" οι οποίοι θα τους συνοδεύσουν μέχρι τη Βέροια, όπου θα τους περιμένουν οι "Ποδηλάτες Βέροιας" για να καταλήξουν όλοι μαζί στην πλατεία του Δημαρχείου. Εκεί θα τους περιμένουν φίλοι, γνωστοί, υποστηρικτές, αθλητές με αναπηρία και μέλη του "Εν Σώματι Υγιεί" αλλά και επίσημοι από την πολιτική ζωή της πόλης μας! 

Το Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας, απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους φίλους του ερασιτεχνικού αθλητισμού και του αθλητικού πνεύματος, να παραβρεθούν στην τελετή υποδοχής των δύο αθλητών! 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Για να είναι ευανάγνωστα τα κείμενά σας, παρακαλούμε θερμά να γράφετε ΜΟΝΟ με Ελληνικούς χαρακτήρες και με πεζά γράμματα, με κανονικό τονισμό. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχετε την ορθογραφία σας, για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους!

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Τα ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια δεν τα συνιστούμε και ανά πάσα στιγμή διατηρούμε το δικαίωμα διαγραφής τους, χωρίς καμία επεξήγηση.

Τέλος, κρατήστε σε υψηλό επίπεδο τα σχόλιά σας. Υποτιμητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ύβρεις και άλλες συναφείς αναφορές, δεν τιμούν κανέναν και δεν επιτρέπονται...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Από το Blogger.
ga('require', 'GTM-TQCCVZ3');