ΔΕΘ με... προεκλογικό άρωμα για την Ημαθία


Με έντονο άρωμα... επιμελητηριακών εκλογών διεξάγεται η 82η ΔΕΘ, ειδικά όσον αφορά τα περίπτερα του Επιμελητηρίου Ημαθίας. 

Ως γνωστόν, οι εκλογές στο Επιμελητήριο Ημαθίας θα γίνουν (εκτός απροόπτου πάντα) στις 3 Δεκεμβρίου 2017 και ήδη έχουν αρχίσει να δημιουργούνται οι πρώτες συμμαχίες. 

Στο... παιχνίδι πρώτος και πιο ηχηρά έχει μπει ο επιχειρηματίας Γιώργος Μπίκας, ενώ ήδη έχουν εκδηλώσει ανοιχτά την υποστήριξη της υποψηφιότητάς του πολλοί γνωστοί επιχειρηματίες της Ημαθίας. 

Μάλιστα, η παρουσία του Γιώργου Μπίκα στην 82η ΔΕΘ στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μίχαλου, πρόεδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και προέδρου του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, έδωσαν μια ιδιαίτερη δυναμική στην υποψηφιότητα του επιχειρηματία για το Επιμελητήριο της Ημαθίας, καθώς είναι ευρέως γνωστό πως οι δύο άνδρες έχουν στενούς δεσμούς φιλίας.

Ανάλογες δημόσιες εμφανίσεις από άλλους ενδιαφερόμενους για την προεδρία του Επιμελητηρίου δεν έχουν γίνει ή, τουλάχιστον, δεν έπεσαν στην αντίληψή μας.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο