Ετήσιο μνημόσυνο για τον μοναχό Θεωνά στη Μονή Καλλίπετρας


Το ετήσιο μεγάλο μοναστηριακό μνημόσυνο του μοναχού Θεωνά, αδελφού της Μονής Θεοτόκου Καλλίπετρας και ηγουμενοσυμβούλου, τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου (9/9/2017) στην Ι.Μ. Θεοτόκου Καλλίπετρας Βέροιας.


Ο π. Θεωνάς (Γκαλίτσιος) έφυγε από τη ζωή στις 14 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα της εορτής της Παγκοσμίου Υψώσεως του Σταυρού, μετά από ένα μήνα νοσηλείας του, έπειτα από εγκεφαλικό που υπέστη (δείτε το σχετικό θέμα).

Υπήρξε ένας ιδιαίτερα αγαπητός μοναχός, που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην τοπική κοινωνία και εκκλησία. Για την εκδημία του γράφτηκαν πολλά, μεταξύ αυτών και τα παρακάτω:Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Για να είναι ευανάγνωστα τα κείμενά σας, παρακαλούμε θερμά να γράφετε ΜΟΝΟ με Ελληνικούς χαρακτήρες και με πεζά γράμματα, με κανονικό τονισμό. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχετε την ορθογραφία σας, για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους!

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Τα ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια δεν τα συνιστούμε και ανά πάσα στιγμή διατηρούμε το δικαίωμα διαγραφής τους, χωρίς καμία επεξήγηση.

Τέλος, κρατήστε σε υψηλό επίπεδο τα σχόλιά σας. Υποτιμητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ύβρεις και άλλες συναφείς αναφορές, δεν τιμούν κανέναν και δεν επιτρέπονται...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Από το Blogger.
ga('require', 'GTM-TQCCVZ3');