Με όμορφο γλέντι αποχαιρέτησαν το καλοκαίρι στην Αγ. Βαρβάρα Βέροιας (βίντεο - φώτο)


Τον καθιερωμένο, πλέον, 6ο "Αποχαιρετισμό του καλοκαιριού", που γίνεται το πρώτο Σάββατο κάθε Σεπτέμβρη, διοργάνωσε και φέτος με απόλυτη επιτυχία ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας ΒαρβάραςΒ Βέροιας, το βράδυ του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου 2017, στο γήπεδο του χωριού.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν χορευτικά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ελατοχωριτών "Η Σκουτέρνα", τον Μορφωτικό & Χορευτικό Σύλλογος Προμαχών «ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Λαγηνών - Δήμου Λαγκαδά και το παιδικό και εφηβικό τμήμα του συλλόγου Αγίας Βαρβάρας.

Έπαιξαν οι μουσικοί: 
Λαούτο και πλήκτρα - Στοφορίδης Γιώργος
Τραγούδι - Αδάμου Μαρία
Κλαρίνο - Ντούρος Κων/νος
Κρουστά - Αναυνώστου Σάκης
Κορνέτα - Μπατσίλας Κων/νος


Μεταξύ των παρόντων στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο αντιδήμαρχος Θεόφιλος Κορωνάς, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Γιώργος Ορφανίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μιχάλης Σουμελίδης και Θωμάς Αγγελίνας, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αγ. Βαρβάρας Σπύρος Κουτσιαντής, οι εφημέριοι της Πατρίδας π. Διονύσιος Συρόπουλος, του Αγ. Αθανασίου Βέροιας Αρχιμ. Παύλος Μπρούγκας, καθώς και ο προϊστάμενος της ενορίας Αγ. Βαρβάρας Αρχιμ. Ευλόγιος Τσαλαπατάνης,  ο πρώην αντιδήμαρχος Αργύρης Γκαμπέσης κ.α.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την βραδιά:





























Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο