Ολοκληρώθηκε το 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην Χαρίεσσα (βίντεο - φώτο)


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χαρίεσσας "Αγ. Δημήτριος", το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2017.


Στην δεύτερη μέρα του φεστιβάλ συμμετείχαν οι σύλλογοι: Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατάνου Ημαθίας, Πολιτιστικό Σωματείο Θεσσαλονίκης "Χοροστάτες", Λαογραφικός Όμιλος Αριδαίας "Οι Άλμωπες", Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας και το μεσαίο τμήμα του Μορφωτικού Χορευτικού Συλλόγου Χαρίεσσας Νάουσας "Άγιος Δημήτριος".


Μεταξύ των παρόντων στην εκδήλωση, ήταν ο αντιδήμαρχος Παιδείας Δ. Νάουσας Στέλιος Δάγγας, η δημοτική σύμβουλος Νάουσας Δώρα Μπαλτατζίδου και πολιτευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας, τους οποίους ο πρόεδρος του Συλλόγου Σωτήρης Προύντσης προσφώνησε και τους κάλεσε να απευθύνουν χαιρετισμό και να δώσουν αναμνηστικά στους συμμετέχοντες συλλόγους.


Η βραδιά επενδύθηκε μουσικά από την εξαιρετική κομπανία "Χάλκινα Ηχοχρώματα", μιας μπάντας νέων παιδιών με μεράκι και αγάπη για το είδος της μουσικής που υπηρετούν, κάτι που αποτυπώθηκε κατά τη στιγμή που η πίστα άνοιξε για όλο τον κόσμο!

Στο 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του συλλόγου της Χαρίεσσας το InVeria.gr ήταν χορηγός επικοινωνίας και κάλυψε δημοσιογραφικά και τις δύο ημέρες των εκδηλώσεων.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:



(πατήστε για μεγέθυνση)









































































































Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο