Πραγματοποιήθηκαν για 2η χρονιά οι πολιτιστικές εκδηλώσεις των Φίλων της Καλλίπετρας (φώτο)


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η 2η διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων του Συλλόγου Φίλων Μονής Καλλίπετρας, που διοργανώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (4/9/2017) στο γήπεδο της Ραχιάς Δ. Βέροιας. 


Την παρουσίαση της βραδιάς έκανε η Κατερίνα Μουλοπούλου, ενώ χαιρετισμό έκανε ο Ηγούμενος της Μονής, Αρχιμ. Παλαμάς Καλλιπετρίτης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων, Δημήτριος Καροτσέρης. 

Στην αρχή της βραδιάς, παρουσιάστηκαν χοροί από το Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας, τον Σύλλογο Ντόπιων Μακροχωρίου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χαρίεσσας "Αγ. Δημήτριος" και το τμήμα Λαογραφίας της ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας. 

Στη συνέχεια, ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι υπό τους ήχους του ακορντεόν του Θύμιου Γκογκίδη, αλλά και ποντιακής λύρας, με τον Παύλο Καγγελίδη στο τραγούδι, τον Γιάννη Κωνσταντινίδη στη λύρα και το Νίκο Γιαγκζόγλου στο Νταούλι.


Μεταξύ των παρόντων ήταν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι αντιδήμαρχοι Στέλιος Ασλάνογλου, Θεόφιλος Κορωνάς και Γιώργος Σοφιανίδης, ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας Λεωνίδας Ακριβόπουλος, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης, ο περιφερειακός σύμβουλος Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Κάκαρης, Μιχάλης Σουμελίδης και Γιάννης Παπαγιάννης, ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας, ο Τάσος Γιάγκογλου από το Επιμελητήριο Ημαθίας κ.α.

Δείτε φωτογραφίες από την βραδιά:


πατήστε στις φωτογραφίες για προβολή σε μεγέθυνση












































































Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο