Συλλήψεις για ναρκωτικά, κλοπές ΙΧ και καταδικαστικές αποφάσεις σε Αλεξάνδρεια και Θεσσαλονίκη


Συνελήφθη χθες (12-9-2017) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ένας 41χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας. 

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, εντοπίσθηκαν ένα αυτοκίνητο και ένα φορτηγό τα οποία είχαν κλαπεί το προηγούμενο διάστημα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Ημαθίας από 40χρονο, που συμπεριλαμβάνεται στην δικογραφία. Τα παραπάνω οχήματα κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους. 

Επίσης, συνελήφθη χθες (12-9-2017) το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ένας 51χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 2 εντάλματα σύλληψης Ανακριτικών Τμημάτων Πλημμελειοδικών Αθήνας και Θεσσαλονίκης, για το αδίκημα της απάτης, καθώς και 3 καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 8 ετών και 8 μηνών, για απάτη και παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας και του κώδικα οδικής κυκλοφορίας. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο