Ανοσοπροφύλαξη με γύρη πεύκου


Ξ.Δ.: Ο χειμώνας, με όλες τις ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές που φέρνει μαζί του, είναι η εποχή των λοιμώξεων  του αναπνευστικού συστήματος οι οποίες  τελευταία άρχισαν  να  γίνονται  όλο  και  πιο ασυνήθεις  ως προς την εκδήλωσή τους και πιο επικίνδυνες για την υγεία μας.

Η αντοχή στα αντιβιοτικά, η απουσία από την εργασία, τα έξοδα για φάρμακα, που δεν είναι καθόλου μικρά, καθώς και όλα τα χαμένα οφέλη αποτελούν απλώς συνέπεια από αυτές.

Γι’αυτό είναι σημαντικό να σκεφτούμε πώς μπορούμε αν όχι να σταματήσουμε, τουλάχιστον να αποφύγουμε όλα αυτά. Εδώ ακριβώς έρχεται  να μας βοηθήσει η ανοσοπροφύλαξη.

Η γύρη πεύκου έχει πολύ καλή ανοσοτροποποιητική επίδραση. Μια σύγχρονη κλινική μελέτη από το 2015 για τα χαρακτηριστικά και τη βιολογική δραστικότητα του πολυσακχαρίτη στη γύρη πεύκου του είδους Pinus Massoniana  αποδεικνύει  ξανά  την ανοσοτροποποιητική της ιδιότητα.

Η γύρη του είδους  Mason’s pine (άλλη ονομασία του ιδίου είδους πεύκου) είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό. Επιπλέον, έχει αντιφλεγμονώδη επίδραση και μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην αποτροπή της ανάπτυξης και της διάδοσης ιών σε κυτταρικό επίπεδο. Μία προφυλακτική λήψη γύρης πεύκου διάρκειας  2-3 μηνών είναι αρκετή για τη διατήρηση  μιας  ισχυρής ανοσίας έως και  60 ημέρες έπειτα από την  παύση της λήψης.

Οι ιδιότητες αυτής της γύρης πεύκου είναι γνωστές στον κινέζικο πολιτισμό εδώ και αιώνες. Εκτός που προσφέρει  καλύτερη ανοσία,  η γύρη από Pinus Massoniana βελτιώνει την ισορροπία των ορμονών, βοηθάει στη ρύθμιση της λειτουργίας του προστάτη, βελτιώνει τη λειτουργία του ήπατος καθώς το αποτοξινώνει και προστατεύει. Επίσης καταπολεμά την κόπωση, έχει  ισχυρή αντιγηραντική επίδραση και πολλά οφέλη για το δέρμα. Όλα αυτά οφείλονται  στην  υψηλή περιεκτικότητά της σε πάνω από 260 ιχνοστοιχείων.

Το ευρύ φάσμα οφελών  και  η  έλλειψη παρενεργειών  κάνουν  τη γύρη  πεύκου αναντικατάστατο μέσο προφύλαξης.

Ιδιότητες
Η σύσταση της γύρης πεύκου αποτελείται από μια μεγάλη ποικιλία πρωτεϊνών, βιταμινών, ιχνοστοιχείων και φλαβονοειδών που αλληλεπιδρούν τέλεια με τον ανθρώπινο οργανισμό και ρυθμίζουν διάφορες λειτουργίες του. Εξασφαλίζει ισορροπία στον εφοδιασμό των κυττάρων με θρεπτικές ουσίες, επιταχύνει το μεταβολισμό, βελτιώνει τη διαπερατότητα των τοιχωμάτων των τριχοειδών αγγείων και εξουδετερώνει τις διαταραχές του ενδοκρινικού συστήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες: www.follol.com/gyrh-peykoy

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο