Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας σε ΠΑΣΟΚ για Νεφελούδη


ΔΤ από ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: ``Τζίφος η επίσκεψη Νεφελούδη στην Ημαθία΄΄. Αυτή είναι η εκτίμηση του ΠΑΣΟΚ για την χθεσινή επίσκεψη και  εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τους απολυμένους της επιχείρησης << ΚΑΡΥΠΙΔΗ>> και για την<< ΕΝ ΚΛΩ>>.

Μόνο που την ίδια εκτίμηση δεν έχουν  οι άμεσα ενδιαφερόμενοι που παρακολούθησαν την ανοικτή εκδήλωση, γέμισαν την αίθουσα, έθεσαν ερωτήματα, πήραν  απαντήσεις και έκαναν τοποθετήσεις. 
Οι πρώην εργαζόμενοι γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είναι στο πλευρό τους, ποιος αγωνίζεται μαζί τους και δεν περιμένουν κάτι ξεχασμένα`` παλικάρια΄΄ να τους υποδείξουν τον δρόμο, προσπαθώντας να ψελλίσουν κάτι για να δηλώσουν την πολιτική  τους παρουσία.

 Σε λάθος ``πόρτα΄΄ κτυπήσατε γιατί είστε αδιάβαστοι για τις ενέργειες της κυβέρνησης αλλά και το κυριότερο,  που δεν πρέπει να ξεχνά κανείς, η δική σας πολιτική έφερε αυτά τα αποτελέσματα. 

Σας αφήνουμε στην πολιτική σας μοναξιά, σας αφήνουμε στα όνειρά που κάνετε ΄΄ο Μητσοτάκης να ρίξει τον Τσίπρα ΄΄ για να έρθετε στα πράγματα εσείς το 2019 ή το 2023. Αυτά δεν συζητούν  τα ΄΄στελέχη΄΄ σας;

Τα στελέχη της σημερινής κυβέρνησης δε φοβούνται τον διάλογο, δεν κατεβαίνουν στον κόσμο για να τάξουν ``αόριστα΄΄, όπως έκαναν κυβερνητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά για να συζητήσουν και  να βρουν λύσεις στα προβλήματα του ελληνικού λαού.

Γραφείο τύπου
ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Για να είναι ευανάγνωστα τα κείμενά σας, παρακαλούμε θερμά να γράφετε ΜΟΝΟ με Ελληνικούς χαρακτήρες και με πεζά γράμματα, με κανονικό τονισμό. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχετε την ορθογραφία σας, για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους!

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Τα ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια δεν τα συνιστούμε και ανά πάσα στιγμή διατηρούμε το δικαίωμα διαγραφής τους, χωρίς καμία επεξήγηση.

Τέλος, κρατήστε σε υψηλό επίπεδο τα σχόλιά σας. Υποτιμητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ύβρεις και άλλες συναφείς αναφορές, δεν τιμούν κανέναν και δεν επιτρέπονται...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Από το Blogger.
ga('require', 'GTM-TQCCVZ3');