Αρχιερατική Θ. Λειτουργία και Δοξολογία για τον Μακεδονικό Αγώνα στον Ι.Ν. Αγ. Αντωνίου Βεροίας


Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου το πρωί ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου πολιούχου Βεροίας.

Στο τέλος της θείας Λειτουργίας με την ευκαιρία του εορτασμού του Μακεδονικού Αγώνα τελέστηκε δοξολογία και ομιλία για τον Μακεδονικό Αγώνα από τον κ. Πυρινό Δημήτριο, Δ/ντή 16ου Δ.Σ. Βέροιας.

Στην Θεία Λειτουργία παρέστη ο πρώην Πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας και σήμερα Πρόεδρος της Αυτοκρατορικής Ορθόδοξης Παλαιστινιακής Ενώσεως κ. Σεργκέυ Στεπάσιν συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Παραρτήματος Ελλάδος της Ενώσεως κ. Σίμο Παναγιωτίδη και τον Αντιπρόεδρο κ. Ποπόφ όπου φιλοξενούνται αυτές τις ημέρες στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας.


Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Σεργκέυ Στεπάσιν και η συνοδεία του ξεναγήθηκαν στο Βλαχογιάννειο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας αλλά και στο Βυζαντινό Μουσείο Βεροίας. Στην συνέχεια ο Μητροπολίτης παρέθεσε γεύμα προς τιμή του κ. Σεργκέυ Στεπάσιν στο μητροπολιτικό μέγαρο.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Για να είναι ευανάγνωστα τα κείμενά σας, παρακαλούμε θερμά να γράφετε ΜΟΝΟ με Ελληνικούς χαρακτήρες και με πεζά γράμματα, με κανονικό τονισμό. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχετε την ορθογραφία σας, για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους!

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Τα ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια δεν τα συνιστούμε και ανά πάσα στιγμή διατηρούμε το δικαίωμα διαγραφής τους, χωρίς καμία επεξήγηση.

Τέλος, κρατήστε σε υψηλό επίπεδο τα σχόλιά σας. Υποτιμητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ύβρεις και άλλες συναφείς αναφορές, δεν τιμούν κανέναν και δεν επιτρέπονται...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Από το Blogger.
ga('require', 'GTM-TQCCVZ3');