"Η ιστορία ενός γάτου που έμαθε έναν γλάρο να πετάει" η παιδική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας - InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας (Veria - Imathia News)

"Η ιστορία ενός γάτου που έμαθε έναν γλάρο να πετάει" η παιδική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας


Το έργο που θα ανέβει φέτος στην παιδική σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (12/10) σε συνέντευξη Τύπου, από τους συντελεστές της παράστασης. 

Συγκεκριμένα, για την παράσταση μίλησαν ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας Νίκος Μαυροκεφαλίδης, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης Θέμης Λιάκος, η καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης Ελένη Δημοπούλου, ο προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας Διονύσης Διαμαντόπουλος και η ηθοποιός Μαίρη Ανδρέου, η οποία διασκεύασε και  σκηνοθέτησε το έργο.

Επίσης, μίλησαν για την παράσταση οι ηθοποιοί της παράστασης και άλλοι συντελεστές της, ενώ στο τέλος παίχτηκε μία σκηνή ενώπιον των δημοσιογράφων.

Η πρεμιέρα της παράστασης για εκπαιδευτικούς θα γίνει την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, ενώ από την Τρίτη 17 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν οι παραστάσεις για τα σχολεία. 

Δείτε στο βίντεο του Verianet.gr τι ειπώθηκε στη συνέντευξη και το μικρό μέρος της παράστασης:
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Για να είναι ευανάγνωστα τα κείμενά σας, παρακαλούμε θερμά να γράφετε ΜΟΝΟ με Ελληνικούς χαρακτήρες και με πεζά γράμματα, με κανονικό τονισμό. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχετε την ορθογραφία σας, για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους!

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Τα ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια δεν τα συνιστούμε και ανά πάσα στιγμή διατηρούμε το δικαίωμα διαγραφής τους, χωρίς καμία επεξήγηση.

Τέλος, κρατήστε σε υψηλό επίπεδο τα σχόλιά σας. Υποτιμητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ύβρεις και άλλες συναφείς αναφορές, δεν τιμούν κανέναν και δεν επιτρέπονται...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Από το Blogger.
ga('require', 'GTM-TQCCVZ3');