Υποχρεωτική αργία για τα εμπορικά καταστήματα η Δευτέρα 16 Οκτωβρίου - InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας (Veria - Imathia News)

Υποχρεωτική αργία για τα εμπορικά καταστήματα η Δευτέρα 16 Οκτωβρίου


ΔΤ από Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας: Ως ημέρα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ορίζεται η 16η Οκτωβρίου, επέτειος της Απελευθέρωσης της Βέροιας , σύμφωνα με την ισχύουσα απόφαση της πρώην νομαρχίας Ημαθίας Αριθ. Πρωτ: 1430/28-11-1986, - κανονιστική απόφαση του Νομάρχη Ημαθίας με θέμα το «Εορτολόγιο Καταστημάτων  πόλης  Βέροιας», η οποία δεν έχει ανακληθεί έως σήμερα. 

Με ανακοίνωσή τους τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων του Εμπορικού Βέροιας και του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βέροιας τονίζουν ότι την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 όλα τα εμπορικά καταστήματα, τα Σούπερ Μάρκετ και γενικά τα καταστήματα πώλησης τροφίμων είναι υποχρεωτικά ΚΛΕΙΣΤΑ.

Παράλληλα οι Διοικήσεις των δυο παραπάνω φορέων ζητούν από τις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες να προβούν στους αντίστοιχους ελέγχους,  προκειμένου να τηρηθεί  η υποχρεωτική αργία της 16ης Οκτωβρίου.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Για να είναι ευανάγνωστα τα κείμενά σας, παρακαλούμε θερμά να γράφετε ΜΟΝΟ με Ελληνικούς χαρακτήρες και με πεζά γράμματα, με κανονικό τονισμό. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχετε την ορθογραφία σας, για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους!

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Τα ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια δεν τα συνιστούμε και ανά πάσα στιγμή διατηρούμε το δικαίωμα διαγραφής τους, χωρίς καμία επεξήγηση.

Τέλος, κρατήστε σε υψηλό επίπεδο τα σχόλιά σας. Υποτιμητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ύβρεις και άλλες συναφείς αναφορές, δεν τιμούν κανέναν και δεν επιτρέπονται...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Από το Blogger.
ga('require', 'GTM-TQCCVZ3');