Ο Απ. Τζιτζικώστας επιθεώρησε τις εργασίες επέκτασης στο Νοσοκομείο Βέροιας - "Αρπάχτηκε" με τον διοικητή και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ


Το νοσοκομείο Βέροιας επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (16/10) ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, για να δει από κοντά την εξέλιξη του έργου της επέκτασης του Νοσοκομείου, που υλοποιεί αποκλειστικά η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας. 

Τον Περιφερειάρχη συνόδευαν ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκη Καρατζιούλα και Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, ενώ παρόντες ήταν οι βουλευτές Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου και Χρήστος Αντωνίου. Τον Περιφερειάρχη και τους υπόλοιπους προαναφερθέντες υποδέχτηκε στο γραφείο του ο διοικητής του Νοσοκομείου Ημαθίας Τάκης Μαυρογιώργος, ενώ ακολούθησε η περιήγησή τους στην υπό κατασκευή πτέρυγα του Νοσοκομείου Βέροιας και στη συνέχεια επίσκεψη στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου. 

Κατά τη διάρκεια της περιήγησης δεν έλειψαν οι αντεγκλήσεις μεταξύ του Περιφερειάρχη και του διοικητή του Νοσοκομείου και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο για το θέμα της επέκτασης, όσο και για τον αξονικού τομογράφου της Νάουσας. 

Όπως προέκυψε από την όλη συζήτηση, η νέα πτέρυγα αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2018 και μάλιστα στο πρώτο μισό του έτους. Ωστόσο, όσον αφορά τον εξοπλισμό των νοσοκομείων ο Περοφερειάρχης εξαπέλυσε βέλη κατά του Υπουργείου Υγείας, το οποίο - όπως σημείωσε ο κ. Τζιτζικώστας - δεν προχωρά στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μπορέσει η Περιφέρεια να εντάξει έργα σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα που αφορούν δημόσιες δομές υγείας.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων τέθηκαν και άλλα θέματα που αφορούν την Ημαθία, για τα οποία θα γίνει αναφορά σε επόμενες αναρτήσεις.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί στιγμιότυπα από την επιθεώρηση στο έργο, την επίσκεψη στην παιδιατρική κλινική και τις δηλώσεις που ακολούθησαν:



Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη:













Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο