Οδός Τρεμπεσίνας, η... Δημαρχομάνα της Βέροιας!


Η περιοχή των Αστικών ΚΤΕΛ Βέροιας ή, αν θέλετε, η αρχή της οδού Τρεμπεσίνας, στη Βέροια, φαίνεται πως θα είναι το... κέντρο των πολιτικών εξελίξεων στα δημοτικά δρώμενα το επόμενο διάστημα, αν κρίνουμε από τα άτομα που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά σε αυτήν! 

Από τη μία, ο πρόεδρος των Αστικών, Παύλος Παυλίδης, ο οποίος κάνει δυναμικό... come back στα δημοτικά κοινά και από την άλλη ο Κώστας Ζιώγας, ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου ΤΟΜΗ που βρίσκεται στην περιοχή των ΚΤΕΛ, ο οποίος φέρεται από το παρελθόν να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση. Οι δύο "γείτονες" εμμέσως - πλην σαφώς - αναφέρθηκαν στην υποψηφιότητά τους για τον Δημαρχιακό θώκο της Βέροιας, ποστάροντας φωτογραφίες με το ίδιο πρόσωπο, το οποίο... διεκδικούν αμφότεροι (προφανώς με μπόλικη δόση χιούμορ και από τις πλευρές!).

Στην ίδια περιοχή, δραστηριοποιείται όμως επαγγελματικά και ένα άλλο πρόσωπο που όχι απλά διεκδικεί τον Δήμο, αλλά είναι ήδη Δήμαρχος! Ο Κώστας Βοργιαζίδης διατηρεί το γραφείο ως μηχανικός στην ίδια οικοδομή με την ΤΟΜΗ, επί της οδού Τρεμπεσίνας 8, στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο με την έδρα των Αστικών ΚΤΕΛ της Βέροιας.... 

Και αν νομίζετε ότι με τους τρεις κλείνει ο... χορός, κάνετε λάθος! Ακόμη ένας υποψήφιος Δήμαρχος, υποψήφιος και το 2014 μάλιστα, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή! Ο Αντώνης Μαρκούλης, το δικηγορικό γραφείο του οποίου βρίσκεται στη πάνω από τα Αστικά, στη συμβολή των οδών Τρεμπεσίνας και Βενιζέλου (με είσοδο από την οδό Βενιζέλου).

Μέσα σε μία ακτίνα 100 μέτρων, τέσσερις διεκδικητές (δύο ήδη από το 2014, εκ των οποίων ο ένας ήδη Δήμαρχος) του Δημαρχιακού Θώκου... Είναι ή δεν είναι λοιπόν η οδός Τρεμπεσίνας η... Δημαρχομάνα της Βέροιας;

ΥΓ: Μετά από αυτό το σχόλιο, λέτε να αρχίσουν οι... μετακομίσεις ενδιαφερομένων για την Δημαρχία προς την περιοχή;

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο