Ροζ θα φωτιστεί το Δημαρχείο Βέροιας...


Ροζ θα φωτιστεί το Δημαρχείο Βέροιας την Παρασκευή (20/10/2017), στο πλαίσιο της καμπάνιας ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού. 

Το Σάββατο (21/10), θα πραγματοποιηθεί πορεία ενημέρωσης σε δρόμους της Βέροιας. 

Στη δράση συμμετέχουν ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Ημαθίας, ο Δήμος Βέροιας και ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης.

***

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού ο Δήμος Βέροιας, το ΚΕΠ Υγείας, το Ν.Π. ΚΑΠΑ, η κοινωφελής επιχείρηση ΚΕΠΑ, ο Σύλλογος καρκινοπαθών «Άγιος Παρθένιος», ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας, ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας, το ΠΕΔΥ (μονάδα Βέροιας) και η Αντικαρκινική Εταιρεία (παράρτημα Βέροιας) θα συνδιοργανώσουν δράσεις σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.  

Ο Οκτώβριος είναι μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού ,  όλες οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στον δήμο μας ,  προκειμένου να διαδοθεί το μήνυμα σε όλες τις γυναίκες. Η πρόληψη εξάλλου είναι η καλύτερη θεραπεία.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή  20 Οκτωβρίου και ώρα 6.00 μ.μ. θα φωταγωγηθεί  το Δημαρχείο σε «ροζ χρώμα», για την ευαισθητοποίηση και τη διάδοση της πρόληψης . Θα ακολουθήσει εκδήλωση από χορευτικά συγκροτήματα της πόλης. 

Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου ώρα 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί πεζοπορία στους δρόμους της πόλης μας . Η Εκκίνηση θα γίνει από την πλατεία Δημαρχείου.

Τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στις 6.00 μ.μ. θα διεξαχθεί ανοιχτή συζήτηση "Πάρε τον πόνο μου... Πάρε τον Φόβο μου…" με τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών «ΑΓΙΟΣ ΠΑΡΘΕΝΙΟΣ» και τις οικογένειες τους στο καφέ ΣΕΡΕΜΕΤΑΣ.

Ομιλήτρια θα είναι η Δρ. Αναγνώστου – Κελεπούρη Ειρήνη Σχολική Ψυχολόγος 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο