Το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Βέροιας καταγγέλλει παράνομες ενέργειες σε αξιολόγηση υπαλλήλου - InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας (Veria - Imathia News)

Το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Βέροιας καταγγέλλει παράνομες ενέργειες σε αξιολόγηση υπαλλήλου


ΔΤ: Την Δευτέρα 9-10-2017 συνεδρίασε έκτακτα το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας).

Παρόντες: 
Μπρανιώτου Ιωάννα 
Συμεωνίδης Γιάννης 
Λιμνίδου Μίνα 
Σιδηρόπουλος Θανάσης

ΘΕΜA: “Αναρμόδια παρέμβαση”

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βέροιας καταγγέλλει:

1.Την απρεπή συμπεριφορά προς υπαλλήλους του Νοσοκομείου από Διευθυντή Κλινικής του Νοσοκομείου μας σε σχέση με την διαδικασία αξιολόγησης.

2. Την εξωθεσμική και αναρμόδια παρέμβαση και άσκηση ψυχολογικής βίας σχετικά με τον τρόπο και το πώς πρέπει να αξιολογηθεί συγκεκριμένη υπάλληλος.

3. Καταγγέλλουμε την υπάλληλο για την οποία έγινε η παρέμβαση, γιατί ζήτησε και χρησιμοποίησε εξωθεσμική και αναρμόδια παρέμβαση υπέρ των συμφερόντων της, παρότι όφειλε να γνωρίζει την διαδικασία.

4. Καταγγέλλουμε τον Διοικητή του Νοσοκομείου γιατί παρότι ενημερώθηκε και για την απρεπή συμπεριφορά και για την αναρμόδια και παράνομη παρέμβαση, νομιμοποίησε αυτές τις ενέργειες.

Καλούμε τον Διοικητή να λειτουργήσει ως θεματοφύλακας της διαδικασίας και να ακυρώσει τις παράνομες ενέργειες. Επισημαίνουμε σε όλους ότι το Νοσοκομείο Βέροιας είναι Δημόσιο και όχι Ιδιωτική Κλινική όπως θεωρούν κάποιοι και το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων θα είναι απέναντι σε τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Η Πρόεδρος
Μπρανιώτου Ιωάννα

Η Γραμματέας
Λιμνίδου Μίνα

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Για να είναι ευανάγνωστα τα κείμενά σας, παρακαλούμε θερμά να γράφετε ΜΟΝΟ με Ελληνικούς χαρακτήρες και με πεζά γράμματα, με κανονικό τονισμό. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχετε την ορθογραφία σας, για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους!

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Τα ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια δεν τα συνιστούμε και ανά πάσα στιγμή διατηρούμε το δικαίωμα διαγραφής τους, χωρίς καμία επεξήγηση.

Τέλος, κρατήστε σε υψηλό επίπεδο τα σχόλιά σας. Υποτιμητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ύβρεις και άλλες συναφείς αναφορές, δεν τιμούν κανέναν και δεν επιτρέπονται...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Από το Blogger.
ga('require', 'GTM-TQCCVZ3');