"Δίδαξαν" πολιτικό πολιτισμό Γιάγκογλου, Σακαλής και Βλαχογιάννη


Λίγες μέρες πριν οριστικοποιηθούν οι εκλογικοί συνδυασμοί του Επιμελητηρίου Ημαθίας, με πρωτοφανή συμμετοχή υποψηφίων για πρώτη φορά στα χρονικά (σχεδόν 160 υποψήφιοι, έναντι περίπου 50-60 των προηγούμενων ετών) και ο προεκλογικός αγώνας έχει... ζεσταθεί για τα καλά! 

Ο φακός του InVeria.gr εντόπισε έναν από τους δύο υποψηφίους προέδρους του Επιμελητηρίου Ημαθίας, τον Τάσο Γιάγκογλου, στο καφέ ΣΤΑΡ στη Βέροια, μαζί με τον υποψήφιο του συνδυασμό του (στο μεταποιητικό) Αργύρη Σακαλή, ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου "Τρίγωνο", τον πρόεδρο του ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας Στέργιο Διαμάντη, αλλά και την ιδιοκτήτρια του ΣΤΑΡ, Ιφιγένεια Βλαχογιάννη, υποψήφια  (στις Υπηρεσίες) με τον συνδυασμό του Γιώργου Μπίκα, η οποία, ως οικοδέσποινα, έκατσε στο τραπέζι των συναδέλφων της! 

Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, μεγάλο μέρος της συζήτησης κινήθηκε γύρω από τις εκλογές του Επιμελητηρίου Ημαθίας, ενώ η εικόνα ήταν άκρως συμβολική (και ενθαρρυντική θα λέγαμε), καθώς δείχνει - αν μη τι άλλο - πολιτισμό όταν ένας υποψήφιος πρόεδρος και σύμβουλοί του να πίνουν τον καφέ ή το ποτό τους σε καταστήματα υποψηφίων άλλου συνδυασμού και εκείνοι να τους τιμούν με την παρουσία τους στο τραπέζι που κάθονται... 

Άλλωστε, όπως ειπώθηκε και από τις δυο πλευρές, στις 4 Δεκεμβρίου θα είναι όλοι μαζί, για το καλό του Επιμελητηριακού Θεσμού και της Ημαθιώτικης οικονομίας. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο