Επαφές της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Βέροιας στο υπουργείο Πολιτισμού


ΔΤ: Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Βέροιας συνεχίζει την προσπάθειά της για την ολοκλήρωση της Αποκατάστασης και Ανάδειξης της Παλαιάς Μητρόπολης Βέροιας.

Σε αυτό το πλαίσιο και μετά από αποστολή ενημερωτικού φακέλου στην Υπουργό Πολιτισμού κα. Λυδία Κονιόρδου, την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου είχαμε την τιμή να βρεθούμε στην Αθήνα όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση επί μακρόν με τον διευθυντή της υπουργού, κ. Βαγγέλη Πολίτη – Στεργίου, καθώς και ολιγόλεπτη επαφή με την ίδια την κα. Υπουργό. 

Για άλλη μια φορά η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Βέροιας μετέφερε σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο, το αίτημα των Βεροιωτών να «απελευθερωθεί» το ιστορικό μνημείο της πόλης μας από τα εναπομείναντα προσκτίσματα, τα οποία ενώ έχουν απαλλοτριωθεί ώστε να αναδειχθεί το μνημείο με όλη του τη μεγαλοπρέπεια, δυστυχώς ακόμα και σήμερα παραμένουν εκεί ντροπιάζοντας το σπουδαίο έργο που έχει συντελεστεί. 

Εκ μέρους της Κίνησής μας, παρόντες στις επαφές ήταν ο ιατρός Θεόδωρος Πολυχρονιάδης, ο ιατρός Αναστάσιος Βασιάδης και ο δημοσιογράφος – δημοτικός σύμβουλος Ζήσης Πατσίκας. Μετά την εκτενέστατη ενημέρωση για την πορεία του έργου, ανατέθηκε σε τεχνικό σύμβουλο – πολιτικό μηχανικό του Υπουργείου Πολιτισμού η περαιτέρω διερεύνηση του θέματος. Τέλος, η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Βέροιας απηύθυνε πρόσκληση στην κα. Κονιόρδου, τον κ. Πολίτη - Στεργίου, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Πολιτισμού να έρθουν στη Βέροια και να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι την κατάσταση. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Για να είναι ευανάγνωστα τα κείμενά σας, παρακαλούμε θερμά να γράφετε ΜΟΝΟ με Ελληνικούς χαρακτήρες και με πεζά γράμματα, με κανονικό τονισμό. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχετε την ορθογραφία σας, για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους!

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Τα ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια δεν τα συνιστούμε και ανά πάσα στιγμή διατηρούμε το δικαίωμα διαγραφής τους, χωρίς καμία επεξήγηση.

Τέλος, κρατήστε σε υψηλό επίπεδο τα σχόλιά σας. Υποτιμητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ύβρεις και άλλες συναφείς αναφορές, δεν τιμούν κανέναν και δεν επιτρέπονται...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Από το Blogger.
ga('require', 'GTM-TQCCVZ3');