Επετειακή ημερίδα για τα κηπευτικά από τον Π.Σ. Αγ. Γεωργίου Βέροιας (12/11)

Με αφορμή την επέτειο 50 ετών καλλιέργειας Κηπευτικών υπό Κάλυψη (Θερμοκήπια) στον Άγιο Γεώργιο και σε συνέχεια των δράσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου να αναδειχθούν και να προωθηθούν τα τοπικά προϊόντα, διοργανώνουμε στις 12/11/2017 ώρα 10 π.μ. στο Επιμελητήριο Ημαθίας μία Επετειακή Ημερίδα με θέμα "Καλλιέργεια Κηπευτικών υπό κάλυψη. Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον". 

Με καταξιωμένους επιστήμονες, ο καθένας στο πεδίο του, επιδιώκουμε αφενός να συμβάλλουμε στην συνεχή επιμόρφωση των παραγωγών κηπευτικών και αφετέρου να δώσουμε την ευκαιρία μίας εποικοδομητικής ανταλλαγής απόψεων για την αντιμετώπιση των εμποδίων και των ευκαιριών που υπάρχουν στην προώθηση των προϊόντων σε νέες αγορές.

Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός πως από την πρώτη στιγμή στήριξαν την ημερίδα το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, η Αντιπεριφέρεια Ημαθίας, ο Δήμος Βέροιας, το Επιμελητήριο Ημαθίας και η Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης, θέτοντας την προσπάθεια μας υπό την Αιγίδα τους.

Παράλληλη δράση της Ημερίδα θα αποτελέσει και η εκδρομή στο Αγρόκτημα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στις 18/11/2017 όπου θα έχουν την δυνατότητα οι συμμετέχοντες να δουν από κοντά τις πρότυπες θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις. Οι δηλώσεις συμμετοχής στην εκπαιδευτική εκδρομή θα κατατεθούν την ημέρα της Ημερίδας στην Γραμματεία.

Καλούμε όλους τους αγρότες και τους συνεργαζόμενους φορείς να συμμετάσχουν στις εργασίες της Ημερίδας και αποτελέσουν μέρος μία δυναμικής ανταλλαγής απόψεων.

Μετά τιμής
το Δ.Σ. του 
Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου  

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο