GREEK OXYGEN, το Σουβενίρ με… ονοματεπώνυμο ανοίγει πανιά!


Εδώ και ένα χρόνο έχει κάνει την παρουσία της η εταιρεία Greek Oxygen στον χώρο της αγοράς και των σουβενίρ. Η εταιρεία μέσα σε ένα κυλινδρικό κουτί πουλάει στην κυριολεξία … ελληνικό οξυγόνο. Ναι, και εμείς την ίδια απορία και αντίδραση με εσάς είχαμε!!!


Μετά από την πρώτη παρουσία της εταιρίας στην ΔΕΘ, το συναντήσαμε και στην Philoxenia – Hotelia 2017,  με πλήθος επισκεπτών και αισθητή την ζήτησή του τόσο από εμπορικούς επισκέπτες όσο και από επαγγελματίες του είδους.

Η πρωτοποριακή αυτή ιδέα κρύβει από πίσω της μια ολόκληρη φιλοσοφία στηριζόμενη πάντα στο ισχυρό ‘brand’ που έχει δημιουργήσει στην αγορά των αναμνηστικών ειδών.  Συγκεκριμένα, η Greek Oxygen έχει σαν στόχο να εγείρει το ενδιαφέρον Ελλήνων και τουριστών, προβάλλοντας απλά όλα τα στοιχεία της Ελλάδας, το μπλε του ουρανού, της θάλασσας και φυσικά... τον αέρα!

Εδώ και ένα περίπου χρόνο έχει ξεκινήσει μια μεγάλη παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια ενώ όπως μας αποκάλυψαν και οι ιδρυτές της εταιρίας σύντομα θα πωλείται και σε χώρες του εξωτερικού.  Στα ‘σκαριά’ βρίσκεται επίσης η συνεργασία με μεγάλη εταιρία διεθνούς φήμης ενώ δεν αποκλείεται και αντί για αέρα τα κουτάκια να περιέχουν κάτι τελείως διαφορετικό!

Ιδρυτής της Greek Oxygen είναι ο Βεροιώτης Τάσος Μπατσίλας. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο