Ημαθία: Δικογραφία και συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά


Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Οκτώβριο, αφαίρεσε από δύο καταστήματα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου ιδιοκτησίας 35χρονου, δύο ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές, συνολικής αξίας 600 ευρώ.

Επιπλέον, συνελήφθη χθες (23-11-2017) το πρωί στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, μία 32χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 1 έτους, για το αδίκημα της κλοπής.

Επίσης, συνελήφθησαν χθες (23-11-2017) το βράδυ στη Βέροια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, δύο άτομα ηλικίας 31 και 28 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα διέρρηξαν μονοκατοικία 84χρονου και αφαίρεσαν ένα χρυσό σταυρό. Επίσης διέρρηξαν ακόμη μία κατοικία 29χρονου, χωρίς να καταφέρουν να αφαιρέσουν κάτι από το εσωτερικό της.

Τέλος, συνελήφθη χθες (23-11-2017) το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ένας 46χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαινε, διαπιστώθηκε να κατέχει κάνναβη βάρους 15,7 γραμμαρίων και ποσότητα καπνού εμποτισμένη με χασισέλαιο βάρους 41,7 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο