Πολλές διακρίσεις ομάδας ακροβατικής γυμναστικής Φιλίππου στους διασυλλογικούς αγώνες Βορείου Ελλάδος 2017


ΔΤ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 οι διασυλλογικοί αγώνες ακροβατικής γυμναστικής Βορείου Ελλάδος, στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του  Ε. Γ.  Μίκρας στη Θεσσαλονίκη. 

Συνολικά η ομάδα τής Βέροιας επέστρεψε με δώδεκα μετάλλια προσφέροντας πλούσιο και εντυπωσιακό θέαμα, συγκεντρώνοντας τις υψηλότερες βαθμολογίες παρά τον έντονο ανταγωνισμό και κερδίζοντας επάξια το θερμό χειροκρότημα και τον ενθουσιασμό των θεατών.

Αν και η μικρότερη ηλικιακά ομάδα και παρά τις δυσκολίες στην προετοιμασία των αθλητών και αθλητριών λόγω έλλειψης ειδικά εξοπλισμένου προπονητικού χώρου οι μικροί μας ακροβάτες επιβεβαίωσαν και εφέτος την παράδοση των υψηλών επιδόσεων στον αθλητισμό τής πόλης μας, παρουσιάζοντας με επιτυχία προγράμματα απαιτητικά και φιλόδοξα υπό το άγρυπνο βλέμμα τής προπονήτριάς τους Έλσας Παπαδοπούλου.

Οι πρωτοεμφανιζόμενες αθλήτριες μας Καμπουρίδου Ευγενία και Παπαχαραλάμπους Ορέ Αντωνία μαζί με την Βοργιατζίδου Ελένη – Στυλιανή κατέκτησαν την 2η θέση στις τριάδες γυναικών Ε´ κατηγορίας ενώ την πρώτη θέση - στις δικές τους κατηγορίες αντίστοιχα - κατέλαβαν όλοι οι υπόλοιποι ακροβάτες μας, σε μία διοργάνωση με  έντονο ανταγωνισμό ανάμεσα σε εννέα σωματεία τής Β΄ περιφέρειας με 84 αθλητές και αθλήτριες, συμμετοχή σημαντικά αυξημένη σε σχέση με αυτή της προηγούμενης χρονιάς.

Μετά από ένα πολύ μικρό διάλειμμα ξεκούρασης η ομάδα μας ήδη έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου Αττικής, στις 16 & 17 Δεκεμβρίου 2017 ενώ για πρώτη φορά εφέτος θα εκπροσωπήσει τον Α. Π. Σ. Φίλιππο και την πόλη μας στο International Festival of Acrobatic Gymnastics - Danube Pearl στο Ruse της Βουλγαρίας στις 10 - 12 Νοεμβρίου 2017 με τους χρυσούς μας ακροβάτες Κολέτσα Σοφία και Ντέλλα Γεώργιο στα Μεικτά ζευγάρια Δ’ κατηγορίας.

Τους ευχαριστούμε όλους ξεχωριστά που μας κάνανε για μία ακόμη φορά υπερήφανους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά τους.

Αναλυτικά οι επιδόσεις των αθλητών μας

2η θέση:
Τριάδα γυναικών Ε’ κατηγορίας: Βοργιατζίδου Ελένη – Στυλιανή, Καμπουρίδου Ευγενία και Παπαχαραλάμπους Ορέ Αντωνία 

1η θέση:
Μεικτό ζευγάρι Δ´ κατηγορίας: Κολέτσα Σοφία και Ντέλλας Γιώργος
Μεικτό ζευγάρι Ε ´κατηγορίας: Ντάγια Μιχαέλα και Σαλασίδης Χάρης 
Τριάδες γυναικών Δ´ κατηγορίας:  Κεφάλα Νεφέλη,  Ναβροζίδου Ραφαηλία και Σαατίδου Αγγελική
Δυάδες γυναικών Δ´ κατηγορίας:  Καλαϊτζή Σταυρούλα – Παρασκευή και  Παλάσκα Μαρία

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο