Σύγχρονες εγκαταστάσεις υδροπονίας στο Βόλο επισκέφθηκε ο Π.Σ. Αγ. Γεωργίου Βέροιας


ΔΤ: Στα πλαίσια την Επετειακής Ημερίδας για την καλλιέργεια Κηπευτικών υπό κάλυψη ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου μαζί με παραγωγούς επισκέφτηκε σύγχρονες εγκαταστάσεις υδροπονίας στον Βόλο.

Με την συμβολή του Ομότιμου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Κίττας Κων/νου και του Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Κατσούλα οργανώθηκε μία εκπαιδευτική επίσκεψη σε οργανωμένες μονάδες θερμοκηπίων στον Βόλο όπου ο Γεωπόνος κ. Βάιος Αργυράκης μας υποδέχτηκε και μας ξενάγησε. 

Οι παραγωγοί μας είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με νέες εφαρμογές της θερμοκηπιακής καλλιέργειας και να συζητήσουν με τον υπεύθυνο Γεοπόνο ποικίλα θέματα για την οργάνωση και την διαχείριση των σύγχρονων μονάδων. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε ο τροπος συνεργασίας της ομάδας παραγωγών που οδήγησε και στην δημιουργία των επισκέψιμων μονάδων. Ευελπιστούμε να δούμε σύντομα και στην κοινότητα μας τέτοιες σύγχρονες εγκαταστάσεις που θα βελτιώσουν την παραγωγή των κηπευτικών μας. 


Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τον κ. Κίττα, τον κ. Κατσούλα και τον κ. Αργυράκη για την οργάνωση της επίσκεψης μας. Τέλος να ευχαριστήσουμε τους παραγωγούς του χωριού που με την συμμετοχή τους στις εργασίες της Ημερίδα αλλά στην εκπαιδευτική επίσκεψη, έδειξαν πως ενδιαφέρονται για δράσεις ενημέρωσης και εκπαίδευσης. 

Η προσπάθεια μας αυτή έκλεισε με την υπόσχεση του Πολιτιστικού Συλλόγου να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις κάθε συλλογική προσπάθεια οργάνωσης των παραγωγών μας.

Το ΔΣ του 
Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Βέροιας

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο