Συνδετικός κρίκος δυνάμεων και ικανοτήτων ο Στέλιος Μεϊμαρίδης


Το περασμένο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε η έκδοση «Philoxenia» στην Θεσσαλονίκη και πολλές ήταν οι παρουσίες και από την Ημαθία. 

Μεταξύ αυτών ο γνωστός επιχειρηματίας Στέλιος Μεϊμαρίδης, ο οποίος μάλιστα είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο Περίπτερο της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας με συνυποψήφιές του στο Επιμελητήριο και συνεργάτιδες του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη.

Εν τω μέσω των κυριών ο Στέλιος Μεϊμαρίδης, ως συνδετικός κρίκος, είναι βέβαιο ότι με την εκλογή του στο Μεταποιητικό τμήμα του Επιμελητηρίου Ημαθίας, όπου είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιώργου Μπίκα, θα αποτελέσει πρόσωπα που θα συνθέτει ικανότητες και δυνάμεις. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Για να είναι ευανάγνωστα τα κείμενά σας, παρακαλούμε θερμά να γράφετε ΜΟΝΟ με Ελληνικούς χαρακτήρες και με πεζά γράμματα, με κανονικό τονισμό. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχετε την ορθογραφία σας, για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους!

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Τα ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια δεν τα συνιστούμε και ανά πάσα στιγμή διατηρούμε το δικαίωμα διαγραφής τους, χωρίς καμία επεξήγηση.

Τέλος, κρατήστε σε υψηλό επίπεδο τα σχόλιά σας. Υποτιμητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ύβρεις και άλλες συναφείς αναφορές, δεν τιμούν κανέναν και δεν επιτρέπονται...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Από το Blogger.
ga('require', 'GTM-TQCCVZ3');