«Ανοιχτό Σχολείο»: Δράσεις συνεργασίας από το Εθελοντικό Εκπαιδευτικό Δίκτυο Υποστήριξης μαθητών Δ. Νάουσας - InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας (Veria - Imathia News)

«Ανοιχτό Σχολείο»: Δράσεις συνεργασίας από το Εθελοντικό Εκπαιδευτικό Δίκτυο Υποστήριξης μαθητών Δ. Νάουσας


ΔΤ: Το Εθελοντικό Εκπαιδευτικό Δίκτυο Υποστήριξης μαθητών-τριών Δήμου Νάουσας, συνεχίζοντας τις δράσεις του με σκοπό τη δημιουργία δικτύου συνεργασίας, ανοιχτής επικοινωνίας και αλληλοεπίδρασης με τους γονείς & κηδεμόνες των μαθητών/τριών όλων των σχολείων, διοργάνωσε την τρίτη ενημερωτική συνάντηση   στην Επισκοπή, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017, παρουσία των κ.κ.: Αντιδημάρχου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Σ. Δάγγα,  Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας  κ. Γ. Ορδουλίδη και  Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου  κ. Α. Παυλίδη.

Το κοινό, που απαρτιζόταν κυρίως από γονείς παιδιών, τα οποία αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην φοίτησή τους σε σχολεία γενικής εκπαίδευσης, βρήκε πολύ ενδιαφέρουσες και χρήσιμες τις παροχές του Δικτύου και συμμετείχε ενεργά στη συζήτηση, δηλώνοντας την ανάγκη για στήριξη της οικογένειας σε όλα τα επίπεδα.

Το κεντρικό μήνυμα της συνάντησης ήταν η συλλογική προσπάθεια και ευθύνη για ένα Ευτυχισμένο και Αυτόνομο Παιδί.

Το Εθελοντικό Εκπαιδευτικό Δίκτυο πραγματοποιεί την επόμενη ενημέρωση στο Ροδοχώρι, την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 στις 4:οο.μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να  επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2332028151.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Για να είναι ευανάγνωστα τα κείμενά σας, παρακαλούμε θερμά να γράφετε ΜΟΝΟ με Ελληνικούς χαρακτήρες και με πεζά γράμματα, με κανονικό τονισμό. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχετε την ορθογραφία σας, για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους!

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Τα ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια δεν τα συνιστούμε και ανά πάσα στιγμή διατηρούμε το δικαίωμα διαγραφής τους, χωρίς καμία επεξήγηση.

Τέλος, κρατήστε σε υψηλό επίπεδο τα σχόλιά σας. Υποτιμητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ύβρεις και άλλες συναφείς αναφορές, δεν τιμούν κανέναν και δεν επιτρέπονται...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Από το Blogger.
ga('require', 'GTM-TQCCVZ3');