Μπλόκα μετά τις γιορτές αποφάσισαν οι αγρότες της Πανελλαδικής Επιτροπής στη Λάρισα


Συντονισμένες, πανελλαδικές και με κατά το δυνατόν ενιαίο πλαίσιο αιτημάτων θα είναι οι κινητοποιήσεις των αγροτών, μετά τις γιορτές και πάντως εντός του Ιανουαρίου, όπως τονίστηκε στο πλαίσιο σύσκεψης της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της ΔΕΥΑΛ, στη Λάρισα, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017.


Στη σύσκεψη βρέθηκαν εκπρόσωποι αγροτών από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη (σ.σ.: από την Ημαθία συμμετείχαν πολλοί αγρότες, ενώ στο πάνελ κάθισε ο Θόδωρος Παπακωνσταντίνου, γραμματέας του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας).

Όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε, οι αγρότες δεν αποκλείουν καμία μορφή αγώνα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο αποκλεισμού εθνικών οδών.


Μεταξύ των βασικών αιτημάτων του κλάδου, η φορολογία σε κάθε πραγματικό ισόδημα με κατάργηση των τεκμηρίων, αφορολόγητο ατομικό εισόδημα 12.000 ευρώ, προσαυξημένο κατά 3.000 ευρώ για κάθε παιδί, κατάργηση του αντι-ασφαλιστικού νόμου, ΕΛΓΑ κρατικό φορέα με αποζημίωση στο 100 % της ζημιάς, καμία κατάσχεση πρώτης, δεύτερης κατοικίας ή χωραφιού, κατάργηση των χαρατσιών του ΕΝΦΙΑ, γεωτρήσεων, ΟΣΔΕ, κατώτατες εγγυημένες τιμές, ενίσχυση της κτηνοτροφίας, έργα υποδομής.

Πηγή: onlarissa.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο