ex-Αιρετικά: Ο μεγάλος... γκαϊλές της κοινωνίας για τις διαμάχες των δικηγόρων


Για κάποιο λόγο (ακατανόητο για πολλούς) μερίδα των δικηγόρων της Βέροιας θεώρησαν πως οι όποιες διαμάχες τους ενδιαφέρουν το σύνολο του κόσμου και αποφάσισαν δια του Τύπου να ανταλλάσσουν συνεχόμενες επιστολές και... κατηγορίες. 

Επειδή όμως, μεταξύ μας, θεωρούμε πως ποσώς ενδιαφέρει τον κόσμο τι κάνει ένας επαγγελματικός σύλλογος, θεωρούμε πως πάνω από μία δημόσια επιστολή είναι όχι απλά υπερβολή, αλλά και κατάχρηση της φιλοξενίας μας (την οποία παρέχουμε αφιλοκερδώς, αλλά με μέτρο). 

Ας τα βρουν στις γενικές συνελεύσεις και στα αρμόδια όργανα, ο κόσμος της Ημαθίας έχει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα από το εάν ο Μαρκούλης ή ο Καραβασίλης ή ο Ζυγουλιάνος ή όποιος άλλος έχουν διαφωνίες και αν θεωρεί ο Ά ή ο Β' ότι κακώς έγιναν παρατάσεις συμβάσεων εργασίας κλπ. 

Τώρα, στην ουσία, από τους δικηγόρους θέλουμε αγώνες κατά των πλειστηριασμών (όταν είναι κοινωνικά άδικοι), υπέρ των δικαιωμάτων του δανειοληπτών, των ανθρώπων που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους κ.α.. Θέλουμε τους δικηγόρους να είναι ΕΝΤΟΣ της κοινωνίας και να φαίνεται. Κατά τα άλλα, αν θα πάρουν για το σύλλογό τους φωτοτυπικά, αν πληρώσουν για τους φακέλους αλληλογραφίας ή θα έχουν έναν ή δύο υπαλλήλους (ή κανέναν), ας τα βρουν στο... μεταξύ τους. 

Αν, πάλι, προκύψουν με ΟΝΟΜΑΤΑ και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ στοιχεία για κατάχρηση χρημάτων, διαπλοκή και άλλες πράξεις που θεωρούνται ποινικά κολάσιμες ή ηθικά απαράδεκτες, εδώ θα είμαστε. 

Άντε, γιατί σε λίγο θα μας στείλει επιστολή και η κα Λίτσα από τον 4ο όροφο, για να μας καταγγείλει και την κα Καλλιόπη του 2ου για παραβίαση του καταστατικού της πολυκατοικίας και πως να της πούμε ότι δεν είναι προς δημοσίευση κάτι τέτοιο...

Αυτά και... καλά ξεμπερδέματα.

ΥΓ: Τα παραπάνω αναφέρονται με όλο τον σεβασμό προς τα πρόσωπα των δικηγόρων και με καλοπροαίρετη διάθεση. Στην ουσία, για το καλό του κλάδου και όχι το αντίθετο (κατά την ταπεινή μας άποψη πάντα).



ex-αιρετικά
Η στήλη του InVeria.gr που σπάει τα... δόγματα
Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη



(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο